Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
戚劍傑
Chik Kim-Kit
 
Filmography (1982-2000)
 
  攝影 (2 films)
    緣份遊戲 (1989)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
  錄音 (5 films)
    食神 (1996)    
    偉哥的故事 (1998)    
    幽谷約會 (2000)    
    笨小孩 (2000)    
    九龍皇后 (2000)    
  燈光 (39 films)
    青春1000日 (1982)    
    城市之光 (1984)    
    穿梭陰陽界 (1984)    
    我為你狂 (1984)    
    再見媽咪 (1986)    
    壞女孩 (1986)    
    豬仔出更 (1986)    
    英雄本色 (1986)    
    英雄本色續集 (1987)    
    倩女幽魂 (1987)    
    歡樂5人組 (1987)    
    城巿特警 (1988)    
    三人世界 (1988)    
    喋血雙雄 (1989)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    阿郎的故事 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    新半斤八兩 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    吉星拱照 (1990)    
    賭俠 (1990)    
    至尊無上II永霸天下 (1991)    
    沙灘仔與周師奶 (1991)    
    鬼幹部 (1991)    
    辣手神探 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    新難兄難弟 (1993)    
    濟公 (1993)    
    上海皇帝之雄霸天下 (1993)    
    赤腳小子 (1993)    
    歲月風雲之上海皇帝 (1993)    
    飛虎雄心 (1994)    
    重案實錄O記 (1994)    
    賭神2 (1994)    
    姊妹情深 (1994)    
    霹靂火 (1995)    
    一千零一夜之夢中人 (1995)    
    和平飯店 (1995)    
    少年十五十六時 (2000)