Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱嘉懿
Julia Chu Ka-Yee  ♀
 
Filmography (1983-2019)
 
  監製 (12 films)
    機器俠 (2009)    
    越光寶盒 (2010)    
    東成西就2011 (2011)    
    大話天仙 (2014)    
    救火英雄 (2014)    
    衝鋒車 (2015)    
    踏血尋梅 (2015)    
    輓歌之後 (2016)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    毒。誡 (2017)    
    脫皮爸爸 (2018)    
    花椒之味 (2019)    
  製片 (11 films)
    瘋血 (1983)    
    家在香港 (1983)    
    痴心的我 (1986)    
    戀愛季節 (1986)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    中華戰士 (1987)    
    秋天的童話 (1987)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    天若有情 (1990)    
    黃飛鴻 (1991)    
  策劃 (6 films)
    方世玉 (1993)    
    方世玉續集 (1993)    
    中南海保鑣 (1994)    
    精武英雄 (1994)    
    碧血藍天 (1998)    
    虫不知 (2005)    
  執行監製 (4 films)
    千機變II花都大戰 (2004)    
    大無謂 (2004)    
    情癲大聖 (2005)    
    虫不知 (2005)