Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
朱嘉懿
Julia Chu Ka-Yee  ♀
 
Filmography (1983-2019)
 
  監製 (12 films)
    機器俠 (2009)    
    越光寶盒 (2010)    
    東成西就2011 (2011)    
    大話天仙 (2014)    
    救火英雄 (2014)    
    踏血尋梅 (2015)    
    衝鋒車 (2015)    
    綁架丁丁當 (2016)    
    輓歌之後 (2016)    
    毒。誡 (2017)    
    脫皮爸爸 (2018)    
    花椒之味 (2019)    
  製片 (11 films)
    瘋血 (1983)    
    家在香港 (1983)    
    霹靂大喇叭 (1986)    
    痴心的我 (1986)    
    戀愛季節 (1986)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    中華戰士 (1987)    
    秋天的童話 (1987)    
    潘金蓮之前世今生 (1989)    
    天若有情 (1990)    
    黃飛鴻 (1991)    
  策劃 (6 films)
    方世玉 (1993)    
    方世玉續集 (1993)    
    精武英雄 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    碧血藍天 (1998)    
    虫不知 (2005)    
  執行監製 (4 films)
    千機變II花都大戰 (2004)    
    大無謂 (2004)    
    情癲大聖 (2005)    
    虫不知 (2005)