Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
高振偉
Ko Chun-Wai
 
Filmography (1987-2000)
 
  副導演 (1 film)
    我在黑社會的日子 (1989)    
  故事 (1 film)
    我在黑社會的日子 (1989)    
  美術 (8 films)
    表姐,妳好野!4 (1994)    
    愛情Amoeba (1997)    
    愛您愛到殺死你 (1997)    
    超級無敵追女仔2之狗仔雄心 (1997)    
    初戀無限Touch! (1997)    
    超級無敵追女仔 (1997)    
    古惑仔情義篇之洪興十三妹 (1998)    
    勝者為王 (2000)    
  演員 (1 film)
    勝者為王 (2000) ... 威利
  服裝 (4 films)
    香港小姐寫真 (1987)    
    法中情 (1988)    
    天與地 (1994)    
    野性的邂逅 (1995)    
  編劇 (2 films)
    愛人同志 (1989)    
    殭屍福星仔 (1991)