Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張從龍
Chang Tsung-Lung
 
Filmography (1963-1994)
 
  監製 (11 films)
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    四季發財 (1972)    
    天倫樂 (1973)    
    血酒後街 (1973)    
    卿本多情 (1973)    
    一年幽夢 (1974)    
    摧花毒降頭 (1975)    
    虎穴屠龍 (1975)    
    神威三猛龍 (1980)    
    郭素月棺中產子 (1980)    
    飛頭魔女 (1982)    
  製片 (2 films)
    劍影神燈 (1971)    
    潮州大兄 (1972)    
  策劃 (2 films)
    寒風手 (1972)    
    怒火 (1973)    
  出品人 (29 films)
    難忘的人 (1963)    
    七劍屠龍 (1970)    
    神狐鬼俠 (1970)    
    活閻王 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    龍形八劍 (1971)    
    女獨臂刀 (1972)    
    潮州大兄 (1972)    
    洞房奇譚 (1972)    
    騙術奇中奇 (1973)    
    鐵牛伏虎 (1974)    
    情深愛更深 (1977)    
    決鬥老虎莊 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    誤我青春三十年 (1979)    
    大教頭與騷娘子 (1979)    
    截拳大蕩寇 (1981)    
    月光雙手 (1981)    
    貓妖 (1981)    
    觀世音與海龍王 (1982)    
    少林醉棍 (1983)    
    花心野玫瑰 (1988)    
    猛鬼咒 (1988)    
    獵魔群英 (1989)    
    孫悟空大戰牛魔王 (1989)    
    殺手天使 (1989)    
    地頭龍 (1990)    
    聊齋之慾焰三娘子 (1992)    
    同床2夢 (1994)