Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
雷楚雄
Bill Lui Cho-Hung  ♂
Aliases:  雷彪

 
Filmography (1986-2014)
 
  美術 (68 films)
    流氓差婆 (1989)    
    救命宣言 (1990)    
    聖戰風雲 (1990)    
    快樂的小雞 (1990)    
    唯我獨尊 (1990)    
    香港舞男 (1990)    
    雞鴨戀 (1991)    
    老表發錢寒 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    志在出位 (1991)    
    女機械人 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
    舞男情未了 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    現代應召女郎 (1992)    
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    李洛夫奇案 (1993)    
    重案組 (1993)    
    青蛇 (1993)    
    兩廂情願 (1993)    
    白髮魔女2 (1993)    
    廉政第一擊 (1993)    
    皆大歡喜 (1993)    
    伴我同行 (1994)    
    昨夜長風 (1994)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 (1994)    
    天與地 (1994)    
    那有一天不想你 (1995)    
    人間有情 (1995)    
    刀 (1995)    
    偷錯隔牆花 (1995)    
    野性的邂逅 (1995)    
    戴綠帽的女人 (1995)    
    大三元 (1996)    
    孟波 (1996)    
    虎度門 (1996)    
    黑俠 (1996)    
    南海十三郎 (1997)    
    基佬40 (1997)    
    9413 (1998)    
    九星報喜 (1998)    
    KO 雷霆一擊 (1998)    
    殺手之王 (1998)    
    無問題 (1999)    
    真心話 (1999)    
    月亮的秘密 (2000)    
    買兇拍人 (2001)    
    地久天長 (2001)    
    黑俠 II (2002)    
    千機變 (2003)    
    無間道II (2003)    
    無間道III (2003)    
    千機變II花都大戰 (2004)    
    重案黐孖Gun (2004)    
    天作之盒 (2004)    
    情癲大聖 (2005)    
    天行者 (2006)    
    老港正傳 (2007)    
    男兒本色 (2007)    
    色,戒 (2007)    
    畫皮 (2008)    
    無聲風鈴 (2009)    
    機器俠 (2009)    
    越光寶盒 (2010)    
    東成西就2011 (2011)    
    關雲長 (2011)    
    四大名捕大結局 (2014)    
    大話天仙 (2014)    
  演員 (6 films)
    戀愛季節 (1986)    
    唯我獨尊 (1990)    
    四大探長 (1992)    
    神槍手與咖喱雞 (1992)    
    9413 (1998) ... 林 Sir
    情癲大聖 (2005)    
  服裝 (1 film)
    虎度門 (1996)