Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃志偉(1)
Wong Chi-Wai (1)  ♂





 
Filmography (1978-2018)
 
  動作設計 (17 films)
    採陽女幫主 (1981)    
    痴心的我 (1986)    
    兄弟 (1986)    
    喋血風雲 (1990)    
    獄鳳2 (1993)    
    紅粉殺手 (1993)    
    富貴狂花 (1993)    
    獄鳳 (1993)    
    殺戮少年 (1995)    
    城市炸彈 (1995)    
    全職殺手 (2001)    
    黑社會 (2005)    
    放•逐 (2006)    
    機動部隊-人性 (2008)    
    青苔 (2008)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    辣警霸王花 (2016)    
  演員 (71 films)
    五爪十八翻 (1979)    
    刁禽雙絕 (1979)    
    鬼影神功 (1979)    
    迷拳三十六招 (1979)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    懵佬,大賊,傻偵探 (1980)    
    蛇形醉步 (1980)    
    神威三猛龍 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    醉蛇小子 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    滑稽時代 (1980)    
    錢搵錢 (1981)    
    知法犯法 (1981)    
    採陽女幫主 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    血雙 (1982)    
    賊性 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    最佳拍檔 (1982)    
    家在香港 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    男與女 (1983)    
    傻探出更 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    至尊神偷 (1984)    
    孖襟兄弟 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    Ninja Thunderbolt (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    皇家飯 (1986)    
    天堂血路 (1988)    
    旺角卡門 (1988)    
    義膽紅唇 (1988)    
    刑警本色 (1988)    
    英雄本色III夕陽之歌 (1989)    
    我要富貴 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    喋血雙雄 (1989)    
    同根生 (1989)    
    省港雙龍 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    西雅圖大屠殺 (1989)    
    富貴兵團 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    喋血風雲 (1990)    
    海狼 (1991)    
    俠盜高飛 (1992)    
    重案組 (1993)    
    富貴狂花 (1993)    
    獄鳳 (1993)    
    殺手之王 (1998)    
    全職殺手 (2001)    
    大隻佬 (2003)    
    PTU (2003)    
    大事件 (2004)    
    猛龍 (2005)    
    黑社會 (2005) ... 大埔黑
    放•逐 (2006) ... 黑鬼
    男兒本色 (2007) ... 黑哥
    導火線 (2007) ... 光頭
    復仇 (2009)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    李小龍 (2010) ... 葉問
    槍王之王 (2010) ... [武師]
    辣警霸王花 (2016)    
    黃金兄弟 (2018) ... [武師]
  助理指導 (7 films)
    洪熙官,方世玉,陸阿采 (1978)    
    男與女 (1983)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    皇家飯 (1986)    
    飛虎雄風 (1994)    
    李小龍 (2010)