Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭兆強
Cheng Siu-Keung  ♂
Aliases:  鄭少強,  ''Milo''
 
Filmography (1989-2019)
 
  攝影 (75 films)
    花心三劍俠 (1989)    
    相見好 (1989)    
    出土奇兵 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    我為卿狂 (1991)    
    逃學威龍 (1991)    
    神探馬如龍 (1991)    
    黑貓 (1991)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)    
    俠女傳奇 (1992)    
    嘩!英雄 (1992)    
    逃學威龍2 (1992)    
    黃蜂尾後針 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    珠光寶氣 (1994)    
    壯士斷臂 (1994)    
    新英雄本色 (1994)    
    西楚霸王 (1994)    
    搶閘媽咪 (1995)    
    霹靂火 (1995)    
    小飛俠 (1995)    
    無味神探 (1995)    
    666魔鬼復活 (1996)    
    攝氏32度 (1996)    
    恐怖雞 (1997)    
    兩個只能活一個 (1997)    
    十萬火急 (1997)    
    真心英雄 (1998)    
    龍在江湖 (1998)    
    暗花 (1998)    
    愛情傳真 (1998)    
    行運一條龍 (1998)    
    鎗火 (1999)    
    怪異集之你回來吧! (1999)    
    再見阿郎 (1999)    
    暗戰 (1999)    
    戀戰沖繩 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    廢柴同盟 (2001)    
    鍾無艷 (2001)    
    暗戰2 (2001)    
    我左眼見到鬼 (2002)    
    PTU (2003)    
    百年好合 (2003)    
    大隻佬 (2003)    
    向左走.向右走 (2003)    
    餃子 (2004)    
    三更2 (2004)    
    大事件 (2004)    
    柔道龍虎榜 (2004)    
    黑社會 (2005)    
    黑社會以和為貴 (2006)    
    神探 (2007)    
    鐵三角 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    文雀 (2008)    
    復仇 (2009)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    單身男女 (2011)    
    奪命金 (2011)    
    高海拔之戀II (2012)    
    末日派對 (2013)    
    毒戰 (2013)    
    狂舞派 (2013)    
    恐怖在線 (2014)    
    死開啲啦 (2015)    
    高登闊少踎監日記 (2015)    
    少年 (2016)    
    終極勝利 (2016)    
    骨妹 (2017)    
    心理罪城市之光 (2017)    
    臥底巨星 (2018)    
    葉問4 (2019)    
  第三組攝影 (1 film)
    一個人的武林 (2014)    
  導演 (3 films)
    海狼 (1991)    
    地下兵工廠 (1991)    
    白蓮邪神 (1993)    
  策劃 (1 film)
    俠女傳奇 (1992)    
  攝影指導 (11 films)
    辣手回春 (2000)    
    孤男寡女 (2000)    
    瘦身男女 (2001)    
    全職殺手 (2001)    
    嚦咕嚦咕新年財 (2002)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    放•逐 (2006)    
    盲探 (2013)    
    華麗上班族 (2015)    
    三人行 (2016)    
    九龍不敗 (2019)    
  副導演 (1 film)
    花心三劍俠 (1989)    
  第二組攝影 (1 film)
    古宅 (2018)    
  執行導演 (1 film)
    黑貓 (1991)    
  演員 (2 films)
    搶閘媽咪 (1995)    
    無涯:杜琪峰的電影世界 (2013)    
  編劇 (5 films)
    相見好 (1989)    
    BB 30 (1990)    
    一咬OK (1990)    
    三人新世界 (1990)    
    富貴吉祥 (1991)