Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁金倫
Yuen Gam-Lun (1)
 
Filmography (1979-1993)
 
  監製 (7 films)
    廣東鐵橋三 (1979)    
    愛人同志 (1989)    
    同根生 (1989)    
    一本漫畫闖天涯 (1990)    
    天地玄門 (1991)    
    嘩!英雄 (1992)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)    
  演員 (1 film)
    廣東鐵橋三 (1979)    
  出品人 (10 films)
    同根生 (1989)    
    愛人同志 (1989)    
    一本漫畫闖天涯 (1990)    
    志在出位 (1991)    
    天地玄門 (1991)    
    新精武門1991 (1991)    
    正紅旗下 (1991)    
    嘩!英雄 (1992)    
    漫畫威龍 (1992)    
    一本漫畫闖天涯Ⅱ (1993)