Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚燦林
Yiu Chan-Lam  ♂





 
Filmography (1986-2002)
 
  動作設計 (1 film)
    目中無人 (1989)    
  助理指導 (3 films)
    走上不歸路 (1993)    
    冷血人狼 (1994)    
    殺手狂龍 (2002)    
  演員 (22 films)
    冒牌大賊 (1986)    
    洛杉磯風雲 (1988)    
    特警屠龍 (1988)    
    十面埋伏 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    賭神 (1989)    
    皇家飛鳳 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    妙探雙龍 (1989)    
    猛虎發火 (1989)    
    福星闖江湖 (1989)    
    先發制人 (1990)    
    風雨同路 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    赤色大風暴 (1990)    
    烈火危情 (1991)    
    轟天皇家將 (1992)    
    龍之根 (1992)    
    走上不歸路 (1993)    
    冷血人狼 (1994)    
    火鴛鴦 (1996)