Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張兆輝
Eddie Cheung Siu-Fai  ♂





 
Filmography (1989-2017)
 
  演員 (56 films)
    少女心 (1989)    
    致命的誘惑 (1990) ... 黃世天
    赤腳小子 (1993) ... 袁天祐
    咖喱+辣椒 (2000)    
    大隻佬 (2003) ... 鍾SIR
    柔道龍虎榜 (2004) ... 大蠻
    大事件 (2004) ... 楊Eric
    黑社會 (2005) ... 師爺蘇
    非常青春期 (2005) ... 郭主任
    凶宅 (2005) ... 偉Sir
    春田花花同學會 (2006) ... Financial controller
    狗咬狗 (2006) ... 琛哥
    黑拳 (2006) ... 豪強
    放•逐 (2006) ... 謝夫
    天生一對 (2006) ... Penny 夫
    黑社會以和為貴 (2006) ... 師爺蘇
    提防老千 (2006) ... 龍王
    跟蹤 (2007) ... 陳柱林
    異塚 (2007) ... 岳峰
    七擒七縱七色狼 (2007) ... Tony哥
    神探 (2007) ... 高志偉的「凶殘」
    綁架 (2007) ... 何智
    兄弟 (2007) ... 生果檔主
    保持通話 (2008) ... 張Sir
    奪帥 (2008) ... 羅定發 / 阿發
    頭七 (2009) ... 陳強
    高興 (2009) ... 韋達
    短暫的生命 (2009) ... 羅導演
    殺人犯 (2009) ... 阿鬼
    撲克王 (2009) ... 爛腳飛
    戰無雙 (2009) ... 賀坤
    復仇 (2009) ... 土狼
    上上下下 (2010) ... Robert
    異度公寓 (2010) ... 王天成
    大耳窿 (2010) ... 黑狗
    李小龍 (2010) ... 曹達華
    滅門 (2010) ... 駱祥安
    奪命金 (2011) ... 拜山華
    B+偵探 (2011) ... 梁偉業
    四大名捕2 (2012)    
    逃出生天 (2013) ... 阿信
    衝鋒戰警 (2013)    
    毒戰 (2013) ... 口水蘇
    風暴 (2013) ... 貨車司机
    澳門街 (2014)    
    Z風暴 (2014)    
    大鬧天宮 (2014) ... 李靖
    金雞SSS (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    通靈之六世古宅 (2015) ... 樂梓俊
    華麗上班族 (2015)    
    Good Take! (2016)    
    三人行 (2016) ... 霍顯輝
    沖天火 (2016) ... David
    黑白迷宮 (2017)    
    明月幾時有 (2017)