Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張兆輝
Eddie Cheung Siu-Fai  ♂





 
Filmography (1989-2017)
 
  演員 (56 films)
    少女心 (1989)    
    致命的誘惑 (1990) ... 黃世天
    赤腳小子 (1993) ... 袁天祐
    咖喱+辣椒 (2000)    
    大隻佬 (2003) ... 鍾SIR
    柔道龍虎榜 (2004) ... 大蠻
    大事件 (2004) ... 楊Eric
    凶宅 (2005) ... 偉Sir
    黑社會 (2005) ... 師爺蘇
    非常青春期 (2005) ... 郭主任
    黑拳 (2006) ... 豪強
    放•逐 (2006) ... 謝夫
    天生一對 (2006) ... Penny 夫
    黑社會以和為貴 (2006) ... 師爺蘇
    提防老千 (2006) ... 龍王
    春田花花同學會 (2006) ... Financial controller
    狗咬狗 (2006) ... 琛哥
    神探 (2007) ... 高志偉的「凶殘」
    綁架 (2007) ... 何智
    兄弟 (2007) ... 生果檔主
    跟蹤 (2007) ... 陳柱林
    異塚 (2007) ... 岳峰
    七擒七縱七色狼 (2007) ... Tony哥
    保持通話 (2008) ... 張Sir
    奪帥 (2008) ... 羅定發 / 阿發
    殺人犯 (2009) ... 阿鬼
    撲克王 (2009) ... 爛腳飛
    戰無雙 (2009) ... 賀坤
    復仇 (2009) ... 土狼
    頭七 (2009) ... 陳強
    高興 (2009) ... 韋達
    短暫的生命 (2009) ... 羅導演
    大耳窿 (2010) ... 黑狗
    李小龍 (2010) ... 曹達華
    滅門 (2010) ... 駱祥安
    上上下下 (2010) ... Robert
    異度公寓 (2010) ... 王天成
    B+偵探 (2011) ... 梁偉業
    奪命金 (2011) ... 拜山華
    四大名捕2 (2012)    
    毒戰 (2013) ... 口水蘇
    風暴 (2013) ... 貨車司机
    逃出生天 (2013) ... 阿信
    衝鋒戰警 (2013)    
    Z風暴 (2014)    
    大鬧天宮 (2014) ... 李靖
    金雞SSS (2014)    
    恐怖在線 (2014)    
    澳門街 (2014)    
    華麗上班族 (2015)    
    通靈之六世古宅 (2015) ... 樂梓俊
    三人行 (2016) ... 霍顯輝
    沖天火 (2016) ... David
    Good Take! (2016)    
    明月幾時有 (2017)    
    黑白迷宮 (2017)