Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
謝家慧
Doris Tse Ga-Wai  ♀
 
Filmography (1983-2015)
 
  監製 (7 films)
    神偷次世代 (2000)    
    小親親 (2000)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    花好月圓 (2004)    
    色,戒 (2007)    
    鐵拳 (2012)    
    捉妖記 (2015)    
  製片 (18 films)
    花心大少 (1983)    
    花心蘿蔔 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    替槍老豆 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    地下情 (1986)    
    偶然 (1986)    
    1哥 (1987)    
    城巿特警 (1988)    
    捕風漢子 (1988)    
    少女心 (1989)    
    致命的誘惑 (1990)    
    阮玲玉 (1992)    
    新難兄難弟 (1993)    
    風塵三俠 (1993)    
    宋家皇朝 (1997)    
  策劃 (6 films)
    花心紅杏 (1985)    
    天涯海角 (1996)    
    完全結婚手冊 (1997)    
    安娜瑪德蓮娜 (1998)    
    玻璃之城 (1998)    
    心動 (1999)    
  執行監製 (1 film)
    龍的深處:失落的拼圖 (2003)