Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄧萃雯
Sheren Tang Shui-Man  ♀





 
Filmography (1989-2016)
 
  演員 (21 films)
    火舞儷人 (1989)    
    小男人周記 (1989)    
    絕橋智多星 (1990) ... 阿玲
    玄女幽魂 (1990)    
    何日君再來 (1991)    
    龍之根 (1992)    
    紅杏劫 (1994)    
    星願 (1999) ... 秋男家姐
    迷殺 (2000)    
    沒有你,沒有我 (2000)    
    Call in 紅唇劫 (2000)    
    親密殺機 (2003) ... 万莎華
    當碧咸遇上奧雲 (2004)    
    瘦身 (2005) ... 阿玲
    挪亞方舟 (2005) ... [粵語旁白]
    地老天荒 (2006)    
    龍虎門 (2006) ... 王小龍母親
    四大名捕 (2012) ... 嬌 娘
    四大名捕2 (2012) ... 嬌 娘
    四大名捕大結局 (2014)    
    驚心破 (2016)