Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊雄(1)
Yeung Hung (1)  ♂
Aliases:  楊熊,  楊爾秋





 
Filmography (1972-2000)
 
  副導演 (1 film)
    虎膽女兒紅 (1990)    
  演員 (99 films)
    中國拳 (1972)    
    狼對狼 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    碧城故事 (1974)    
    死囚 (1974)    
    百勝堂 (1974)    
    飛車龍虎鬥 (1975)    
    少林寺 (1976)    
    江湖漢子 (1977)    
    射鵰英雄傳 (1977) ... 全真七子丘處機
    海軍突擊隊 (1977)    
    唐人街小子 (1977)    
    五毒 (1978) ... 捕快
    扮豬食老虎 (1978)    
    南少林與北少林 (1978) ... 麥遠
    洪拳大師 (1978)    
    殘缺 (1978) ... 居高峰
    街市英雄 (1979) ... 范天聰
    廣東十虎與後五虎 (1979) ... 鐵橋三
    金臂童 (1979) ... 銅頭客
    賣命小子 (1979) ... 袁家手下
    雜技亡命隊 (1979) ... 石三天
    請帖 (1980)    
    綽頭王 (1980)    
    魔鬼剋星 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    紅衣喇嘛 (1980) ... 笑喇嘛
    龍虎小英雄 (1981)    
    神劍動山河 (1981)    
    童軍樂 (1981)    
    蝶無影 (1981)    
    少林童子功 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    荒漠英雄傳 (1981)    
    射鵰英雄傳第三集 (1981) ... 王重陽
    流氓千王 (1981)    
    武館 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    烈日女娃人 (1982)    
    楚留香之幽靈山莊 (1982)    
    換帖兄弟 (1982)    
    神經大俠 (1982)    
    水月十三刀 (1982)    
    俠客行 (1982) ... 封萬里
    少林與忍者 (1983)    
    女忍者 (1983)    
    虎鷹 (1983)    
    少林鬥喇嘛 (1983)    
    鬼才霸王兵 (1983)    
    少女集中營 (1983)    
    人頭蛇 (1983)    
    邪撞邪 (1983)    
    忍無可忍 (1984)    
    大蛇王 (1984)    
    Scorpion Thunderbolt (1984)    
    少林廿四溜馬 (1984)    
    七隻狐狸 (1985)    
    龍發威 (1985) ... 童虎徒弟
    好小子 (1986)    
    靈幻童子 (1986)    
    勇闖江湖 (1986)    
    歡樂五福星 (1986)    
    烽火佳人 (1987)    
    大蛇王 (1987)    
    一代禅宗大師-六祖慧能傳 (1987)    
    靈幻七小寶 (1988)    
    桃太郎大顯神威 (1988) ... 大力鬼
    八寶奇兵 (1989)    
    女學生與流氓鬼 (1989)    
    沖天小子 (1989)    
    第二死罪 (1989)    
    鳳凰王子 (1989)    
    人鬼狐新傳 (1989)    
    至尊無敵之戰神 (1990) ... 虎嘯 (虎肖)
    虎膽女兒紅 (1990)    
    黑海霸王花 (1990)    
    火燒島 (1990) ... 老大
    笑傲城巿 (1990)    
    打通關 (1990)    
    密宗威龍 (1991)    
    殺入地獄 (1992)    
    龍父虎子 (1993)    
    神通 (1993)    
    特警急先鋒 (1995) ... 阿東
    新金瓶梅第四卷 (1996)    
    金瓶梅 (1996) ... 癩子
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    新金瓶梅第三卷 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 (1996) ... 癩子
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    綠帽風雲俱樂部 (1998)    
    滿清十大酷刑之赤裸凌遲 (1998)    
    桃色星期五 (1998)    
    行規 (2000)    
    勝者為王 (2000) ... 阿廣
    Call in 紅唇劫 (2000)