Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
史美儀
Sze Mei-Yee  ♂





 
Filmography (1983-2007)
 
  故事 (2 films)
    殭屍叔叔 (1988)    
    鬼咬鬼 (1990)    
  導演 (1 film)
    電影故事 (1996)    
  美術 (1 film)
    新碧血劍 (1993)    
  剪接 (1 film)
    罌粟 (1994)    
  演員 (49 films)
    星際鈍胎 (1983)    
    執法先鋒 (1986)    
    倩女幽魂 (1987)    
    飛龍猛將 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    肥貓流浪記 (1988)    
    猛鬼佛跳牆 (1988)    
    三對鴛鴦一張床 (1988)    
    群龍奪寶 (1988)    
    烈火街頭 (1989)    
    小小小警察 (1989)    
    師姐大晒 (1989) ... 阿史
    亂世兒女 (1990)    
    屍家重地 (1990) ... 廟祝
    笑星撞地球 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    夜魔先生 (1990)    
    川島芳子 (1990)    
    四大家族之龍虎兄弟 (1991)    
    財叔之橫掃千軍 (1991)    
    冷面狙擊手 (1991)    
    賭霸 (1991)    
    逃學威龍2 (1992) ... 金校長
    細佬識講野! (1992)    
    西藏小子 (1992)    
    絕代雙驕 (1992)    
    甩皮鬼 (1992)    
    鬼打鬼之黃金道士 (1992)    
    少年黃飛鴻之鐵馬騮 (1993)    
    黃蜂尾後針 (1993)    
    狼吻夜驚魂 (1995)    
    小飛俠 (1995)    
    電影故事 (1996)    
    黑俠 (1996)    
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
    大三元 (1996)    
    最佳拍檔之醉街拍檔 (1997)    
    精裝難兄難弟 (1997)    
    古惑天堂 (1997)    
    緣份有Take 2 (2000)    
    老夫子2001 (2001)    
    男人三十攪攪震 (2001)    
    我愛一碌葛 (2002)    
    殭屍大時代 (2002)    
    無冕皇帝 (2003)    
    西貢的童話 (2003)    
    失驚無神 (2004)    
    小心眼 (2007)    
  策劃 (8 films)
    皇家師姐 (1985)    
    執法先鋒 (1986)    
    表哥到 (1987)    
    畫中仙 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    火燭鬼 (1989)    
    驅魔警察 (1990)    
    西藏小子 (1992)    
  編劇 (3 films)
    一眉道人 (1989)    
    刀劍笑 (1994)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)