Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
葉萍
Yip Ping  ♀





 
Filmography (1938-1982)
 
  演員 (140 films)
    豪華闊少 (1938)    
    七朵鮮玫瑰 (1938)    
    淚灑相思地 (1947)    
    胡不歸(下卷) (1947) ... 可卿
    月圓人未圓 (1947) ... 珍妮
    藕斷絲蓮 (1947) ... 王哀鴻
    天賜良緣 (1947)    
    廣東先生大破謀人寺 (1948) ... 黃桂蘭
    曲終魂斷 (1948)    
    同是天涯淪落人 (1948) ... 張玉芹
    血海爭雄 (1948)    
    百子千孫 (1948) ... 秀
    神秘婦人心 (1948) ... 白玲
    一日夫妻百日恩 (1948)    
    顛鸞倒鳳 (1948) ... 葉小姐
    蝙蝠大盜 (1948)    
    斷腸花 (1949) ... 張玉芹
    癡心女子負心郎 (1949)    
    孽海癡魂(上集) (1949) ... 方美梨
    夢斷殘宵 (1949) ... 程玉冰
    雙喜臨門 (1949) ... 金太太
    孽海癡魂(下集大結局) (1949) ... 方美梨
    紫霞杯 (1949) ... 大少奶-金氏
    經紀拉與飛天南 (1950) ... 趙小姐
    黑天堂 (1950)    
    花落紅樓 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    情憎 (1950)    
    罪惡鎖鍊(上集) (1950) ... 李蓮
    千里送鵝毛 (1950) ... 阿蘭
    兒心碎母心 (1950)    
    慾海遺恨 (1950) ... 瑪莉
    逼上梁山 (1950) ... 龍嫂
    豪門棄婦 (1950)    
    細路祥 (1950) ... 四眼徐
    戴森奇案 (1950)    
    脂粉生涯 (1950) ... 劉愛蓮
    梵宮情淚 (1950)    
    幾家歡笑幾家 (1950)    
    罪惡鎖鍊(下集) (1950) ... 李蓮
    鴛鴦劫 (1950) ... 李佩珍
    年晚錢 (1950)    
    紅樓新夢 (1951)    
    霓裳恨 (1951) ... 二娘
    血染杜鵑紅 (1951) ... 何太
    錦繡年華(上集) (1951) ... 瘋女
    紅菱血(上集) (1951) ... 秦可卿
    飄零燕 (1951) ... 露絲
    怪錯有情郎 (1951)    
    雪影寒梅 (1951) ... 蘇綺媚
    錦繡年華(下集) (1951) ... 瘋女
    紅菱血(下集) (1951) ... 秦可卿
    新胡不歸 (1951)    
    紅粉飄零 (1951) ... 大少奶
    冷落春宵 (1951) ... 陸麗珠
    花好月圓 (1952)    
    一對胭脂馬 (1952)    
    兩個刁蠻女三戲蕭月白 (1952)    
    如意吉祥 (1952) ... 官薇
    浩劫紅顏 (1952)    
    貪賤夫妻百事哀 (1952) ... 雪莉
    阿牛新傳 (1952)    
    花開燕子歸 (1952) ... 歐陽文瑛
    玉碎花殘 (1953)    
    新婚記 (1953) ... 陳太
    危樓春曉 (1953)    
    春 (1953) ... 翠環
    有心唔怕遲 (1953)    
    苦海明燈 (1953)    
    芸娘 (1954)    
    午夜情殺案 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    家家戶戶 (1954) ... 貴嫂
    金蘭姊妹 (1954)    
    父與子 (1954)    
    人隔萬重山 (1954)    
    母親 (1954) ... 莉莉
    大雷雨 (1954) ... 楊慧芬
    百變婦人心 (1954) ... 巧鳳
    山河戀 (1955) ... 三姨太
    鴛鴦譜 (1955)    
    故苑又逢春 (1955) ... 楚母
    飛天螭蟧 (1955) ... -
    人道 (1955)    
    秋海棠 (1955) ... 啞妹
    愛(下集) (1955) ... 陳采蘋
    兩重心 (1955) ... 周婉華
    孤星血淚 (1955)    
    情痴 (1955)    
    春殘夢斷 (1955) ... 姑姐馬莉
    999命案 (1956) ... 黃二姑
    發達之人 (1956)    
    慈母頌 (1956)    
    七重天 (1956)    
    艷屍還魂記 (1956) ... 柳秋霞
    雷雨 (1957) ... 馬嬸
    水滸傳:知取生辰綱 (1957) ... 白勝妻
    鬼夜哭 (1957)    
    小婦人 (1957)    
    無情大海有情天 (1957) ... 花少英
    甜姐兒 (1957)    
    鄰家有女初長成 (1957)    
    啼笑姻緣 (1957)    
    借新娘(探親家) (1958) ... 三姐
    她的一生 (1958) ... 陳太
    駙馬艷史 (1958)    
    天官賜福 (1958)    
    烽火佳人 (1958)    
    美人春夢 (1958)    
    奸情 (1958) ... 阿秀
    好冤家 (1959)    
    浪子嬌妻 (1959)    
    荒唐女婿 (1959)    
    十兄弟 (1959)    
    錢 (1959)    
    溫暖在人間 (1960)    
    棄婦(上集) (1960) ... 秦姨
    可憐天下父母心 (1960)    
    荒島驚魂 (1960) ... 九少奶
    恩情(上集) (1960) ... 二姐
    棄婦(下集) (1960) ... 秦姨
    人 (1960) ... 二妻
    雞鳴狗盜 (1960)    
    十兄弟怒海除魔 (1960)    
    情天未老 (1961)    
    七小福 (1961) ... 陳太
    天倫(下集) (1961) ... 女僕三姐
    古廟幽魂 (1961) ... 林氏
    銀紙萬歲 (1961)    
    破鏡重圓 (1962)    
    步步追蹤 (1962)    
    回魂夜 (1962)    
    海 (1963)    
    歷劫花 (1963)    
    女偵探 (1963)    
    怪俠燕子飛 (1963) ... 三姨太
    高處不勝寒 (1964) ... 大表嫂
    男男女女 (1964)    
    瘋劫 (1979)    
    越南仔 (1982)