Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉天蘭
Tina Lau Tin-Lan  ♀



 
Filmography (1980-2017)
 
  化妝 (1 film)
    我愛廚房 (1997)    
  副導演 (2 films)
    愛殺 (1981)    
    鬼馬智多星 (1981)    
  製片 (1 film)
    撞到正 (1980)    
  演員 (16 films)
    撞到正 (1980)    
    喝采 (1980)    
    愛殺 (1981) ... Joy
    夏日福星 (1985)    
    平安夜 (1985)    
    鬼猛腳 (1988) ... 王老師
    豪門夜宴 (1991)    
    我愛扭紋柴 (1992)    
    初戀無限Touch! (1997)    
    上上下下 (2010) ... 四姑女友
    歲月神偷 (2010) ... Flora母親
    37 (2012)    
    一個複雜故事 (2013)    
    寒戰II (2016)    
    白色女孩 (2017)    
    以青春的名義 (2017)    
  服裝 (3 films)
    生死戀 (1998)    
    東成西就2011 (2011)    
    控城計 (2013)