Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
西協美智子
Nishiwaki Michiko  ♀





 
Filmography (1985-1993)
 
  演員 (22 films)
    福星高照 (1985) ... 日本黑幫女老大
    皇家師姐III雌雄大盜 (1988) ... 西協美智子
    金牌師姐 (1989)    
    賭神 (1989) ... —菊子
    妙探雙龍 (1989)    
    最佳賊拍檔 (1990)    
    地頭龍 (1990)    
    驅魔警察 (1990)    
    虎膽女兒紅 (1990) ... 三哥妻
    賭王 (1990)    
    色降 (1991)    
    喋血邊緣 (1991)    
    轟天皇家將 (1992)    
    霹靂寶座 (1992)    
    淫妖豪情 (1992)    
    雲雨第六感 (1992)    
    勝者為王 (1992)    
    火爆大圈仔 (1992)    
    霸海紅英 (1993) ... 仙姐
    艷降 (1993)    
    警花與流鶯 (1993)    
    喋血城市 (1993)