Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何沛東
Ricky Ho Pui-Tung  ♂





 
Filmography (1988-1998)
 
  製片 (1 film)
    郎心如鐵 (1993)    
  副導演 (1 film)
    舞男真戛目 (1993)    
  演員 (25 films)
    學校風雲 (1988) ... 周佐治東 (郭小珍男友)
    七小福 (1988)    
    童黨 (1988) ... 大強
    黑色迷牆 (1989)    
    轟天龍虎會 (1989) ... 光仔
    但願人長久 (1989)    
    單身貴族 (1989)    
    小偷亞星 (1990)    
    衰鬼撬牆腳 (1990)    
    再戰江湖 (1990)    
    暴風少年 (1991)    
    花貨 (1992)    
    藍江傳之反飛組風雲 (1992)    
    鬼打鬼之黃金道士 (1992)    
    甩皮鬼 (1992)    
    靚妹系列之不羈十七歲 (1992)    
    奸人世家 (1992)    
    童黨之街頭霸王 (1992) ... 阿東
    馬路天使 (1993)    
    蝦碌情聖 (1993)    
    冇警時份 (1993)    
    不文女學堂 (1994)    
    尖東老泥妹之四大天后 (1995)    
    整容 (1995)    
    新古惑仔之少年激鬥篇 (1998) ... 朱偉秋 (豬兜)