Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐麗球
Joan Tong Lai-Kau  ♀





 
Filmography (1987-2001)
 
  演員 (28 films)
    標錯參 (1987)    
    褲甲天下 (1988) ... 珠姝
    最佳損友闖情關 (1988) ... Happy
    最佳損友 (1988) ... Happy
    愛的逃兵 (1988)    
    江湖接班人 (1988)    
    吉屋藏嬌 (1988) ... 阿芝
    壯志雄心 (1989) ... 唐淑儀督察
    福星闖江湖 (1989) ... Mina
    麻衣傳奇 (1990) ... 芙蓉
    富貴兵團 (1990)    
    脂粉雙雄 (1990)    
    安樂戰場 (1990) ... 林秀麗
    莎莎嘉嘉站起來 (1991)    
    五虎將之決裂 (1991)    
    越軌迷情 (1992)    
    梟雄未路 (1993)    
    魔鬼情人 (1993)    
    夢斷危情 (1993)    
    臥底風雲 (1993)    
    情陷珠江橋 (1993)    
    新邊緣人 (1994)    
    孽戀 (1995)    
    狂情殺手 (1995)    
    夜半2點鐘 (1997)    
    勇探 (1998)    
    陽光警察 (1999) ... 高級女督察
    女人那話兒 (2001)