Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
劉威
Liu Wei (1)  ♂





 
Filmography (1986-2016)
 
  演員 (24 films)
    水鳥行動 (1986)    
    末代皇后 (1986) ... 李越亭
    笑破情網 (1987)    
    關東大俠 (1987) ... 關云天
    追殺刑警 (1988)    
    關東女俠 (1989) ... 四虎
    女子別動隊 (1989)    
    天字號密令 (1990) ... 袁芳奎
    情諜 (1994)    
    鐵道游擊隊之飛虎隊 (1995) ... 老洪
    沒完沒了 (1999)    
    決戰紫禁之巔 (2000) ... 劉通
    周漁的火車 (2002)    
    雪花那個飄 (2006)    
    志願者 (2008)    
    第一書記 (2010) ... 瓡行法官
    白鹿原 (2011) ... 鹿三
    一路驚心 (2011)    
    囧蛋奇兵 (2012)    
    將令 (2012)    
    王的盛宴 (2012) ... 項梁
    別有動機 (2015)    
    北京時間 (2015)    
    快来绑架我 (2016)