Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黎灼灼
Lai Cheuk-Cheuk  ♀





 
Filmography (1932-1980)
 
  演員 (171 films)
    三個摩登女性 (1932)    
    母性之光 (1933)    
    難兄 (1934)    
    浪花村 (1934)    
    破浪 (1934) ... 黃若蘭
    大義滅親 (1937)    
    人海遺珠 (1937)    
    聯華交響曲 (1937)    
    慈母曲 (1937)    
    奇女子 (1938)    
    蓋世女英雄 (1939)    
    脂粉將軍 (1939)    
    中國泰山歷險記 (1939)    
    女大思嫁 (1939) ... 大女兒
    血海花 (1940)    
    孝子逃刑記 (1940)    
    白雲故鄉 (1940) ... 金露絲
    長生宮主 (1940)    
    大地晨鐘 (1940)    
    冷面皇夫 (1940)    
    關東雙俠 (1940)    
    生武松 (1941)    
    賽金花 (1941) ... 西太后
    春色滿園 (1941)    
    春閨三鳳 (1941)    
    古國人妖 (1941)    
    大都會 (1941)    
    同病不相憐 (1946)    
    情燄 (1946)    
    海角紅樓(下集) (1947) ... 上官夫人
    艷屍記 (1947)    
    含笑飲砒霜 (1947) ... 晚霞
    海角紅樓(上集) (1947) ... 上官夫人
    香草美人 (1947) ... 馬安琪
    黑狼大盜 (1947)    
    四代同堂 (1948) ... 祖母
    朱門怨 (1948) ... 二少奶徐蘊芳
    金粉世家(上下集) (1948) ... 金三少奶
    香港殺人王 (1948) ... 馬德烈
    雲雨巫山枉斷腸 (1949) ... 覺女
    綺羅春夢 (1950)    
    冬去春來 (1950)    
    油漆未乾 (1950)    
    人海萬花筒 (1950)    
    逼上梁山 (1950) ... 龍母
    年晚錢 (1950)    
    羊城恨史 (1951)    
    危樓春曉 (1953)    
    百寶圖 (1953) ... 露絲
    春 (1953) ... 周老太太
    父慈子孝 (1954) ... 鄧康太太
    秋 (1954)    
    漢武帝夢會衛夫人 (1954) ... 竇太后
    父與子 (1954)    
    錦繡人生 (1954)    
    愛(上集) (1955) ... 王太
    愛(下集) (1955)    
    人道 (1955)    
    後窗 (1955)    
    春殘夢斷 (1955) ... 王母
    魂斷望夫山 (1955)    
    嬌嬌女 (1956)    
    東床佳婿 (1956)    
    霧美人 (1956) ... 馬麗莊
    飛賊黑貓 (1956)    
    999命案 (1956) ... 謝太太
    手足情深 (1956) ... 唐母
    鄰家有女初長成 (1957)    
    黛綠年華 (1957)    
    小婦人 (1957)    
    紫薇園的秋天 (1958) ... 郝老太太
    第七號司機 (1958)    
    廣告女郎 (1958)    
    海角紅樓 (1958) ... 上官夫人
    橫刀奪愛 (1958) ... 林慧
    骨肉親情(下集大結局) (1958)    
    女人的陷阱 (1958)    
    豪門夜宴 (1959) ... 馮母
    浪子嬌妻 (1959)    
    好冤家 (1959)    
    十號風波 (1959)    
    金枝玉葉 (1959)    
    棄婦(上集) (1960) ... 胡太太
    棄婦(下集) (1960) ... 胡太太
    毒手 (1960)    
    秋風殘葉 (1960)    
    三滴血 (1960) ... 泰母
    銀紙萬歲 (1961)    
    鳳凰山龍虎鬥 (1961)    
    雙鳳仇 (1962) ... 高孟氏
    夜深沉 (1962) ... 劉太太
    滿江紅 (1962)    
    血繡鞋 (1962)    
    情之所鍾 (1963) ... 姑媽
    夜半人狼 (1963) ... 蔡夫人
    灕江河畔血海仇(下集) (1963)    
    千金之女 (1963) ... 儀態教師
    孤鳳雙雛 (1963) ... 梁仁生母
    金石盟 (1963)    
    灕江河畔血海仇(上集) (1963)    
    兒女恩仇 (1963) ... 蘭母
    一后三王 (1963)    
    豪門怨 (1963) ... 許夫人
    彩鳳驚魂 (1963) ... 文德母-羅老太
    骨肉恩情 (1963) ... 鍾晶瑩
    錦繡天堂 (1964)    
    高處不勝寒 (1964) ... 婆婆
    香港屋簷下 (1964)    
    蘭閨怨婦 (1964)    
    紅金龍大戰蝙蝠精 (1964) ... 董母
    女大女世界 (1964)    
    工廠玫瑰 (1964) ... 大森祖母
    俏冤家 (1964) ... 周母
    一夜恩情 (1964) ... 繼母
    情至義盡 (1964) ... 四姨媽
    一味靠滾 (1964) ... 趙太太
    摩登二世祖 (1964) ... 魯太
    情與愛 (1964)    
    鬼新娘 (1964) ... 志剛母
    恩義難忘 (1965)    
    紅男綠女 (1965) ... 俞母
    飄零雁 (1965)    
    人鬼恩仇 (1965)    
    冷梅情淚 (1965)    
    巫山夢斷相思淚 (1965)    
    太太日記 (1965) ... 胡李太太
    玉女含冤 (1966) ... 總經理太太
    一水隔天涯 (1966)    
    問君能有幾多愁 (1966) ... 顏美芬
    大師姐 (1967) ... 吳母
    情竇初開 (1967)    
    飛俠小白龍 (1968)    
    烏龍偵探糊塗城 (1968)    
    歡樂滿華堂 (1968) ... 玲祖母
    鎖著的新娘 (1968)    
    大情人 (1968) ... 王佩珍
    成家立室 (1969)    
    合歡歌舞慶華年 (1969) ... 張世
    銀刀血劍 (1969)    
    狂龍 (1969) ... 祖母
    翠寒谷 (1970) ... 古母
    女俠賣人頭 (1970)    
    青春戀 (1970)    
    重逢 (1971) ... 錢母
    迷你老爺車 (1971) ... 陳太太
    巴士站 (1971)    
    血符門 (1971)    
    心有點點愁 (1973)    
    亡命浪子 (1973)    
    愛慾奇譚 (1973)    
    絕招 (1974)    
    至尊寶 (1974)    
    阿福正傳 (1974)    
    阿牛入城記 (1974)    
    女魔 (1974)    
    一山五虎 (1974)    
    大鄉里大鬧歐洲 (1974)    
    花飛滿城春 (1975)    
    三笑姻緣 (1975) ... 華夫人
    蠱惑女光棍才 (1975)    
    投胎人 (1976)    
    她的爸的媽媽的 (1976)    
    大男人 (1977)    
    入冊 (1977)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    大林巴 (1978)    
    紅樓春上春 (1978)    
    狗咬狗骨 (1978)    
    瘋劫 (1979) ... 奶奶
    隻手遮天 (1980)    
    喜劇王 (1980)