Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁美雲
Yuen Mei-Wan  ♀





 
Filmography (1933-1971)
 
  製片 (1 film)
    豪俠霍元甲 (1971)    
  監製 (1 film)
    鐵蹄下 (1960)    
  演員 (32 films)
    中國海的怒潮 (1933)    
    暴風雨 (1935)    
    花燭之夜 (1935)    
    化身姑娘 (1936)    
    三零三大劫案 (1937)    
    花開花落 (1937)    
    海天情侶 (1937)    
    女少爺 (1938)    
    亡命之徒 (1939)    
    少奶奶的扇子 (1939)    
    雙珠鳳(上集) (1940)    
    西施 (1940)    
    雙珠鳳(下集) (1940)    
    家 (1941)    
    斷腸花 (1941)    
    博愛 (1942)    
    恨不相逢未嫁時 (1942)    
    卓文君 (1942)    
    燕迎春 (1943)    
    激流 (1943)    
    萬世流芳 (1943)    
    紅樓夢 (1944) ... 賈寶玉
    慾望 (1946) ... 趙小鳳
    蒙難夫人 (1947)    
    國魂 (1948) ... 薛素素
    間諜忠魂 (1948)    
    風月恩仇 (1948)    
    九死一生 (1948)    
    碧海紅顏 (1948)    
    吸血鬼 (1950)    
    條條大路 (1951) ... 大姊馮志華
    銀海千秋 (1953)