Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王引
Wang Yin (1)  ♂





 
Filmography (1933-1987)
 
  導演 (50 films)
    恨不相逢未嫁時 (1942)    
    激流 (1943)    
    慾望 (1946)    
    蒙難夫人 (1947)    
    間諜忠魂 (1948)    
    九死一生 (1948)    
    碧海紅顏 (1948)    
    風流寶鑑 (1949)    
    吸血鬼 (1950)    
    十三太保 (1951)    
    條條大路 (1951)    
    雙面人 (1952)    
    香姐兒 (1952)    
    彩鳳還巢 (1952)    
    滿園春色 (1952)    
    紅玫瑰 (1952)    
    勾魂艷曲 (1952)    
    小夫妻 (1953)    
    碧雲天 (1953)    
    秋海棠 (1953)    
    仲夏夜之戀 (1953)    
    黑手套 (1953)    
    風流兒女風流債 (1954)    
    春情烈火 (1954)    
    自君別後 (1955)    
    夜歸人 (1955)    
    金瓶梅 (1955)    
    杏花溪之戀 (1956)    
    亂世妖姬(上下集) (1956)    
    秋鳳 (1957)    
    花迎春 (1958)    
    虎穴擒兇 (1959)    
    鐵蹄下 (1960)    
    天涯未歸人 (1960)    
    喋血販馬場 (1960)    
    天下父母心 (1961)    
    敵後壯士血 (1964)    
    女人遇強盜 (1964)    
    煙雨濛濛 (1965)    
    新婚大血案 (1965)    
    花落誰家 (1966)    
    吾家有女 (1967)    
    是真是假 (1967)    
    斜街 (1968)    
    大草原 (1969)    
    盜龍冠 (1969)    
    女人女人 (1970)    
    我永遠是你的 (1971)    
    豪俠霍元甲 (1971)    
    老與小 (1974)    
  演員 (72 films)
    中國海的怒潮 (1933)    
    花燭之夜 (1935)    
    岳楓 (1937)    
    女少爺 (1938)    
    潘巧雲 (1940)    
    薛仁貴與柳迎春 (1940)    
    紀代佳人 (1940) ... 吳三桂
    家 (1941)    
    萬世流芳 (1943)    
    間諜忠魂 (1948)    
    九死一生 (1948)    
    吸血鬼 (1950)    
    王氏四俠 (1950) ... 王三/王忠
    十三太保 (1951)    
    紅玫瑰 (1952)    
    海棠紅 (1955)    
    長巷 (1956) ... 康漢梁
    秋鳳 (1957) ... 王順
    紅娃 (1958)    
    擦鞋童 (1958) ... 林德昌
    花迎春 (1958) ... 賈德奎
    霧夜歸魂 (1958)    
    江湖恩仇 (1958)    
    玉女私情 (1959) ... 李伯銘
    貴婦風流 (1959) ... 殷振家
    虎穴擒兇 (1959)    
    逃亡48小時 (1959)    
    天倫淚 (1960)    
    喋血販馬場 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960) ... 魏蘭廷
    後門 (1960)    
    鐵蹄下 (1960)    
    天涯未歸人 (1960)    
    手鎗 (1961) ... 沈家光
    愛的教育 (1961)    
    香港之夜 (1961) ... 張千里
    天下父母心 (1961)    
    茶山情歌 (1962)    
    一段情 (1962)    
    吳鳳 (1962) ... 吳鳳
    小兒女 (1963)    
    香港之星 (1963) ... 王椿伯
    人之初 (1963)    
    香港、東京、夏威夷 (1963)    
    生死關頭 (1964) ... 陶樹成
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    寶蓮燈 (1964) ... 霹靂大仙
    女人遇強盜 (1964)    
    敵後壯士血 (1964) ... 韓震東
    啼笑姻緣(上集) (1964) ... 關守鋒
    烽火鐘聲 (1965)    
    煙雨濛濛 (1965)    
    新婚大血案 (1965) ... 潘達生
    浪淘沙 (1966)    
    夕陽無限好 (1966)    
    花落誰家 (1966)    
    吾家有女 (1967)    
    是真是假 (1967)    
    斜街 (1968)    
    大草原 (1969)    
    女人女人 (1970)    
    我等你回來 (1970) ... 范志航
    紅鬍子 (1971)    
    豪俠霍元甲 (1971) ... 霍元甲
    緹縈 (1971)    
    老與小 (1974)    
    我父我夫我子 (1974)    
    吾土吾民 (1975) ... 杜興漢
    大富人家 (1976)    
    手足情深 (1977)    
    判決 (1977)    
    Thundering Ninja (1987)    
  編劇 (20 films)
    慾望 (1946)    
    碧海紅顏 (1948)    
    間諜忠魂 (1948)    
    九死一生 (1948)    
    十三太保 (1951)    
    香姐兒 (1952)    
    滿園春色 (1952)    
    紅玫瑰 (1952)    
    雙面人 (1952)    
    黑手套 (1953)    
    小夫妻 (1953)    
    碧雲天 (1953)    
    夜歸人 (1955)    
    虎穴擒兇 (1959)    
    鐵蹄下 (1960)    
    天涯未歸人 (1960)    
    天下父母心 (1961)    
    女人遇強盜 (1964)    
    敵後壯士血 (1964)    
    盜龍冠 (1969)