Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王引
Wang Yin (1)  ♂





 
Filmography (1933-1987)
 
  導演 (52 films)
    亡命之徒 (1939)    
    斷腸花 (1941)    
    恨不相逢未嫁時 (1942)    
    激流 (1943)    
    慾望 (1946)    
    蒙難夫人 (1947)    
    碧海紅顏 (1948)    
    間諜忠魂 (1948)    
    九死一生 (1948)    
    風流寶鑑 (1949)    
    吸血鬼 (1950)    
    條條大路 (1951)    
    十三太保 (1951)    
    勾魂艷曲 (1952)    
    雙面人 (1952)    
    香姐兒 (1952)    
    彩鳳還巢 (1952)    
    滿園春色 (1952)    
    紅玫瑰 (1952)    
    秋海棠 (1953)    
    仲夏夜之戀 (1953)    
    黑手套 (1953)    
    小夫妻 (1953)    
    碧雲天 (1953)    
    風流兒女風流債 (1954)    
    春情烈火 (1954)    
    夜歸人 (1955)    
    自君別後 (1955)    
    金瓶梅 (1955)    
    杏花溪之戀 (1956)    
    亂世妖姬(上下集) (1956)    
    秋鳳 (1957)    
    花迎春 (1958)    
    虎穴擒兇 (1959)    
    喋血販馬場 (1960)    
    鐵蹄下 (1960)    
    天涯未歸人 (1960)    
    天下父母心 (1961)    
    女人遇強盜 (1964)    
    敵後壯士血 (1964)    
    煙雨濛濛 (1965)    
    新婚大血案 (1965)    
    花落誰家 (1966)    
    吾家有女 (1967)    
    是真是假 (1967)    
    斜街 (1968)    
    大草原 (1969)    
    盜龍冠 (1969)    
    女人女人 (1970)    
    豪俠霍元甲 (1971)    
    我永遠是你的 (1971)    
    老與小 (1974)    
  演員 (82 films)
    中國海的怒潮 (1933)    
    女人 (1934)    
    花燭之夜 (1935)    
    化身姑娘 (1936)    
    新婚大血案 (1936)    
    百寶圖 (1936)    
    雲裳仙子 (1937)    
    海天情侶 (1937)    
    花開花落 (1937)    
    三零三大劫案 (1937)    
    王氏四俠 (1938)    
    雷雨 (1938)    
    女少爺 (1938)    
    亡命之徒 (1939)    
    薛仁貴與柳迎春 (1940)    
    絕代佳人 (1940) ... 吳三桂
    潘巧雲 (1940)    
    家 (1941)    
    萬世流芳 (1943)    
    間諜忠魂 (1948)    
    九死一生 (1948)    
    吸血鬼 (1950)    
    王氏四俠 (1950) ... 王三/王忠
    十三太保 (1951) ... 李先生
    紅玫瑰 (1952)    
    海棠紅 (1955)    
    長巷 (1956) ... 康漢梁
    秋鳳 (1957) ... 王順
    霧夜歸魂 (1958)    
    江湖恩仇 (1958)    
    紅娃 (1958)    
    擦鞋童 (1958) ... 林德昌
    花迎春 (1958) ... 賈德奎
    虎穴擒兇 (1959)    
    逃亡48小時 (1959)    
    玉女私情 (1959) ... 李伯銘
    貴婦風流 (1959) ... 殷振家
    後門 (1960)    
    鐵蹄下 (1960)    
    天涯未歸人 (1960)    
    天倫淚 (1960)    
    喋血販馬場 (1960)    
    苦兒流浪記 (1960) ... 魏蘭廷
    天下父母心 (1961)    
    香港之夜 (1961) ... 張千里
    手鎗 (1961) ... 沈家光
    愛的教育 (1961)    
    一段情 (1962)    
    吳鳳 (1962) ... 吳鳳
    茶山情歌 (1962)    
    人之初 (1963)    
    香港、東京、夏威夷 (1963)    
    小兒女 (1963)    
    香港之星 (1963) ... 王椿伯
    女人遇強盜 (1964)    
    敵後壯士血 (1964) ... 韓震東
    啼笑姻緣(上集) (1964) ... 關守鋒
    生死關頭 (1964) ... 陶樹成
    啼笑姻緣(下集) (1964)    
    寶蓮燈 (1964) ... 霹靂大仙
    烽火鐘聲 (1965)    
    煙雨濛濛 (1965)    
    新婚大血案 (1965) ... 潘達生
    浪淘沙 (1966)    
    夕陽無限好 (1966)    
    花落誰家 (1966)    
    是真是假 (1967)    
    吾家有女 (1967)    
    斜街 (1968)    
    大草原 (1969)    
    女人女人 (1970)    
    我等你回來 (1970) ... 范志航
    緹縈 (1971)    
    紅鬍子 (1971)    
    豪俠霍元甲 (1971) ... 霍元甲
    老與小 (1974)    
    我父我夫我子 (1974)    
    吾土吾民 (1975) ... 杜興漢
    大富人家 (1976)    
    判決 (1977)    
    手足情深 (1977)    
    Thundering Ninja (1987)    
  編劇 (23 films)
    亡命之徒 (1939)    
    斷腸花 (1941)    
    慾望 (1946)    
    間諜忠魂 (1948)    
    九死一生 (1948)    
    碧海紅顏 (1948)    
    十三太保 (1951)    
    香姐兒 (1952)    
    滿園春色 (1952)    
    雙面人 (1952)    
    紅玫瑰 (1952)    
    碧雲天 (1953)    
    黑手套 (1953)    
    小夫妻 (1953)    
    夜歸人 (1955)    
    花迎春 (1958)    
    虎穴擒兇 (1959)    
    鐵蹄下 (1960)    
    天涯未歸人 (1960)    
    天下父母心 (1961)    
    女人遇強盜 (1964)    
    敵後壯士血 (1964)    
    盜龍冠 (1969)