Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
翟棠
Tsak Tong
 
Filmography (1958-1964)
 
  攝影 (28 films)
    綠天鵝夜總會 (1958)    
    射鵰英雄傳 (1958)    
    丈夫變了心 (1958)    
    香城兇影 (1958)    
    荊釵記 (1958)    
    白髮魔女傳(上集) (1959)    
    紫釵記 (1959)    
    白髮魔女傳(大結局) (1959)    
    喬老爺上花轎 (1959)    
    豪門夜宴 (1959)    
    白髮魔女傳(下集) (1959)    
    王老五添丁 (1959)    
    人海孤鴻 (1960)    
    陰陽河會妻 (1960)    
    亞福過年 (1960)    
    晚娘 (1960)    
    白蛇女碎屍還孽債(上集) (1960)    
    春花長好月長圓 (1962)    
    雙鳳仇 (1962)    
    鬼屋疑雲 (1963)    
    彩鳳驚魂 (1963)    
    鐵鴛鴦 (1963)    
    豪門怨 (1963)    
    春風得意鳳和鳴 (1963)    
    雌雄雙劍俠 (1963)    
    孽債親情 (1964)    
    俏冤家 (1964)    
    香港一婦人 (1964)