Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何劍飛
He Jian-Fei  ♂

 
Filmography (1937-1958)
 
  演員 (22 films)
    新舊時代 (1937)    
    如此繁華 (1937) ... 高二
    少奶奶的扇子 (1939)    
    木蘭從軍 (1939)    
    亂世佳人 (1940)    
    關雲長忠義千秋 (1940)    
    四姊妹 (1942)    
    重逢 (1943)    
    藝苑血淚 (1943) ... 工人甲
    漁家女 (1943)    
    秋海棠(上集) (1943) ... 宋師傅
    秋海棠(下集大結局) (1943) ... 宋師傅
    凱風 (1944)    
    丹鳳朝陽 (1944)    
    莫負少年頭 (1945)    
    大飯店 (1945)    
    鵬程萬里 (1945)    
    希望在人間 (1949) ... 日官員
    烏鴉與麻雀 (1949) ... 李主任
    女大亨 (1950)    
    腐蝕 (1950)    
    三八河邊 (1958)