Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃銘剛
Wong Ming-Gong
 
Filmography (1974-1996)
 
  剪接 (19 films)
    天后 (1975)    
    鬼琵琶 (1975)    
    荷蘭賭人頭 (1978)    
    英雄正傳 (1986)    
    最佳拍檔千里救差婆 (1986)    
    英雄本色續集 (1987)    
    橫財三千萬 (1987)    
    開心勿語 (1987)    
    夢過界 (1988)    
    花心夢裡人 (1989)    
    吉星拱照 (1990)    
    天若有情 (1990)    
    蠻荒的童話 (1991)    
    千火玫瑰 (1992)    
    油尖少爺 (1992)    
    機密檔案實錄火蝴蝶 (1993)    
    笑八仙 (1993)    
    月滿英倫 (1996)    
    竹昇妹之以牙還牙 (1996)    
  燈光 (1 film)
    古鏡幽魂 (1974)