Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
岳楓
Griffin Yueh Feng  ♂





 
Filmography (1933-1973)
 
  導演 (80 films)
    中國海的怒潮 (1933)    
    花燭之夜 (1935)    
    逃亡 (1935)    
    百寶圖 (1936)    
    囍臨門 (1937)    
    雲裳仙子 (1937)    
    神秘之花 (1937)    
    女少爺 (1938)    
    慾魔 (1939)    
    閻惜姣 (1940)    
    玉蜻蜓 (1940)    
    碧海青天 (1940)    
    三笑 (1940)    
    三笑續集 (1940)    
    關雲長忠義千秋 (1940)    
    梁山伯與祝英台 (1940)    
    森林恩仇記 (1941)    
    春風回夢記 (1941)    
    新茶花女 (1941)    
    小房子 (1941)    
    香衾春暖 (1942)    
    玉連環 (1942)    
    為誰辛苦為誰忙 (1943)    
    天從人願 (1944)    
    三女性 (1947)    
    愛情愛情 (1948)    
    血染海棠紅 (1949)    
    青山翠谷 (1949)    
    森林大血案 (1949)    
    蕩婦心 (1949)    
    花街 (1950)    
    南來雁 (1950)    
    狂風之夜 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    巫山夢迴 (1952)    
    新紅樓夢 (1952)    
    彩虹曲 (1953)    
    小樓春曉 (1954)    
    青山翠谷 (1956)    
    歡樂年年 (1956)    
    金蓮花 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    紅娃 (1958)    
    人財兩得 (1958)    
    丈夫的情人 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    桃花運 (1959)    
    一樹桃花千朵紅 (1960)    
    畸人艷婦 (1960)    
    街童 (1960)    
    丈夫的秘密 (1961)    
    燕子盜 (1961)    
    白蛇傳 (1962)    
    原野奇俠傳 (1963)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    妲己 (1964)    
    花木蘭 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    西廂記 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    龍虎溝 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    春暖花開 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    奪魂鈴 (1968)    
    三笑 (1969)    
    金衣大俠 (1970)    
    千萬人家 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    武林風雲 (1970)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    群英會 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    小毒龍 (1972)    
    雙龍出海 (1973)    
    趕盡殺絕 (1973)    
  編劇 (21 films)
    雲裳仙子 (1937)    
    女少爺 (1938)    
    慾魔 (1939)    
    玉蜻蜓 (1940)    
    梁山伯與祝英台 (1940)    
    關雲長忠義千秋 (1940)    
    森林恩仇記 (1941)    
    春風回夢記 (1941)    
    玉連環 (1942)    
    森林大血案 (1949)    
    新紅樓夢 (1952)    
    小樓春曉 (1954)    
    青山翠谷 (1956)    
    金蓮花 (1957)    
    嬉春圖 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    寶蓮燈 (1965)    
    蘭姨 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    三笑 (1969)