Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
岳楓
Griffin Yueh Feng  ♂





 
Filmography (1933-1973)
 
  導演 (71 films)
    中國海的怒潮 (1933)    
    花燭之夜 (1935)    
    百寶圖 (1936)    
    囍臨門 (1937)    
    神秘之花 (1937)    
    雲裳仙子 (1937)    
    女少爺 (1938)    
    慾魔 (1939)    
    三笑 (1940)    
    關雲長忠義千秋 (1940)    
    閻惜姣 (1940)    
    三笑續集 (1940)    
    小房子 (1941)    
    春風回夢記 (1941)    
    新茶花女 (1941)    
    天從人願 (1944)    
    三女性 (1947)    
    愛情愛情 (1948)    
    血染海棠紅 (1949)    
    蕩婦心 (1949)    
    森林大血案 (1949)    
    花街 (1950)    
    南來雁 (1950)    
    巫山夢迴 (1952)    
    新紅樓夢 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    彩虹曲 (1953)    
    小樓春曉 (1954)    
    歡樂年年 (1956)    
    青山翠谷 (1956)    
    金蓮花 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    人財兩得 (1958)    
    紅娃 (1958)    
    桃花運 (1959)    
    丈夫的情人 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    街童 (1960)    
    一樹桃花千朵紅 (1960)    
    畸人艷婦 (1960)    
    燕子盜 (1961)    
    丈夫的秘密 (1961)    
    白蛇傳 (1962)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    原野奇俠傳 (1963)    
    花木蘭 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    妲己 (1964)    
    西廂記 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    盜劍 (1967)    
    蘭姨 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    奪魂鈴 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    三笑 (1969)    
    武林風雲 (1970)    
    千萬人家 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    惡虎村 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    小毒龍 (1972)    
    群英會 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
  編劇 (16 films)
    雲裳仙子 (1937)    
    慾魔 (1939)    
    關雲長忠義千秋 (1940)    
    春風回夢記 (1941)    
    森林大血案 (1949)    
    新紅樓夢 (1952)    
    小樓春曉 (1954)    
    青山翠谷 (1956)    
    金蓮花 (1957)    
    雨過天青 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    寶蓮燈 (1965)    
    蘭姨 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    三笑 (1969)