Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
岳楓
Griffin Yueh Feng  ♂





 
Filmography (1933-1973)
 
  導演 (61 films)
    中國海的怒潮 (1933)    
    花燭之夜 (1935)    
    岳楓 (1937)    
    女少爺 (1938)    
    三笑續集 (1940)    
    三笑 (1940)    
    春風回夢記 (1941)    
    天從人願 (1944)    
    三女性 (1947)    
    蕩婦心 (1949)    
    血染海棠紅 (1949)    
    花街 (1950)    
    南來雁 (1950)    
    新紅樓夢 (1952)    
    娘惹 (1952)    
    狂風之夜 (1952)    
    巫山夢迴 (1952)    
    彩虹曲 (1953)    
    小樓春曉 (1954)    
    歡樂年年 (1956)    
    青山翠谷 (1956)    
    金蓮花 (1957)    
    情場如戰場 (1957)    
    人財兩得 (1958)    
    紅娃 (1958)    
    桃花運 (1959)    
    丈夫的情人 (1959)    
    嬉春圖 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    街童 (1960)    
    一樹桃花千朵紅 (1960)    
    畸人艷婦 (1960)    
    燕子盜 (1961)    
    丈夫的秘密 (1961)    
    白蛇傳 (1962)    
    原野奇俠傳 (1963)    
    為誰辛苦為誰忙 (1963)    
    花木蘭 (1964)    
    新啼笑姻緣 (1964)    
    妲己 (1964)    
    西廂記 (1965)    
    寶蓮燈 (1965)    
    蘭姨 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    盜劍 (1967)    
    奪魂鈴 (1968)    
    春暖花開 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    三笑 (1969)    
    武林風雲 (1970)    
    千萬人家 (1970)    
    兒女是我們的 (1970)    
    金衣大俠 (1970)    
    惡虎村 (1971)    
    啞吧與新娘 (1971)    
    小毒龍 (1972)    
    群英會 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    趕盡殺絕 (1973)    
    雙龍出海 (1973)    
  編劇 (13 films)
    岳楓 (1937)    
    春風回夢記 (1941)    
    新紅樓夢 (1952)    
    小樓春曉 (1954)    
    青山翠谷 (1956)    
    金蓮花 (1957)    
    嬉春圖 (1959)    
    我們的子女 (1959)    
    雨過天青 (1959)    
    寶蓮燈 (1965)    
    蘭姨 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    三笑 (1969)