Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
戴樂民
Romeo Diaz  ♂
Aliases:  Romy Diaz
 
Filmography (1985-1994)
 
  配樂 (25 films)
    平安夜 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    執法先鋒 (1986)    
    南北少林 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    倩女幽魂 (1987)    
    火舞風雲 (1988)    
    畫中仙 (1988)    
    大丈夫日記 (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 (1988)    
    情義心 (1988)    
    至尊無上 (1989)    
    秦俑 (1989)    
    義膽群英 (1989)    
    笑傲江湖 (1990)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    喋血街頭 (1990)    
    財叔之橫掃千軍 (1991)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    大迷信 (1992)    
    夏日情未了 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    城市獵人 (1993)    
    大迷信1993 (1993)    
    西楚霸王 (1994)