Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
于芷蔚
Eliza Yue Chi-Wai  ♀





 
Filmography (1987-1993)
 
  演員 (23 films)
    浮世風情繪 (1987)    
    黑色午夜 (1987)    
    再見英雄 (1988)    
    暴風女 (1988) ... 丁蔚
    l引降 (1988)    
    處女降 (1988)    
    奪寶龍虎鬥 (1989)    
    鬼媾人 (1989) ... Molly
    出土奇兵 (1990)    
    絕橋智多星 (1990)    
    虎膽女兒紅 (1990) ... 情婦
    喋血風雲 (1990)    
    先發制人 (1990)    
    賭鬼 (1991)    
    嘩鬼旅行團 (1992)    
    紅棍 (1992)    
    處女的誘惑 (1992)    
    新素女艷譚 (1992)    
    偷試隔牆花 (1992)    
    塘西風月痕 (1992) ... 花影恨
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    烹夫 (1993)    
    神探乾濕褸 (1993)