Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚慶康
Yao Ching-Kang
Aliases:  姚慶庚
 
Filmography (1975-2006)
 
  監製 (2 films)
    陰宅凶靈 (2005)    
    魔鬼女教師 (2006)    
  故事 (1 film)
    殭屍小子 (1985)    
  策劃 (1 film)
    沒大沒小 (1992)    
  編劇 (49 films)
    猛龍征東 (1975)    
    獨臂拳王勇戰楚門九子 (1976)    
    天羅,飛沙,夕陽紅 (1976)    
    少林兄弟 (1977)    
    武林客棧 (1977)    
    寒樓俠客斷魂橋 (1977)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    太極氣功 (1978)    
    五花箭神 (1978)    
    金榜浪子吳政輝 (1979)    
    小子命大 (1979)    
    舞拳 (1979)    
    三十七計 (1979)    
    要命的小方 (1979)    
    功夫七戒 (1979)    
    蝴蝶十八式 (1979)    
    月異星邪 (1981)    
    職業兇手 (1981)    
    戒賭 (1981)    
    西門町小子 (1981)    
    大笑將軍 (1981)    
    新西遊記 (1982)    
    孫悟空大戰飛人國 (1982)    
    心愛的人 (1982)    
    我要做好子 (1982)    
    黑市夫人 (1982)    
    誰人了解我 (1983)    
    鄉下阿郎 (1983)    
    風鈴中的刀聲 (1983)    
    火龍任務A級計劃 (1983)    
    大蛇王 (1984)    
    少爺兵 (1985)    
    箭瑛大橋 (1985)    
    惡漢笑擊隊 (1985)    
    殭屍小子 (1985)    
    糊塗妙賊小神偷 (1986)    
    7小福 (1986)    
    5711438 (1986)    
    捉鬼雜牌軍 (1987)    
    新阿里巴巴 (1988)    
    00.99大發財 (1989)    
    孩子王 (1989)    
    立體奇兵 (1989)    
    少爺當大兵 (1990)    
    新七龍珠 (1991)    
    娃娃兵 (1991)    
    沒大沒小 (1992)    
    春風少年兄 (1993)    
    反斗馬騮 (1993)