Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
利智
Nina Li Chi  ♀





 
Filmography (1982-1992)
 
  演員 (30 films)
    追女卅六房 (1982)    
    原振俠與衛斯理 (1986) ... 亞姐
    魔鬼天使 (1987)    
    七年之癢 (1987)    
    群鶯亂舞 (1988)    
    長短腳之戀 (1988) ... 紅菱
    龍虎智多星 (1988)    
    吉屋藏嬌 (1988)    
    老虎出更 (1988) ... 馬當娜
    公子多情 (1988) ... 莉芝
    婚外情 (1988) ... 咪咪
    龍在天涯 (1989)    
    四千金 (1989) ... 錢佩玲
    新最佳拍檔 (1989) ... 阿姐
    我愛唐人街 (1989) ... Nina
    群龍戲鳳 (1989) ... 亞冰
    紅場飛龍 (1990)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    小心間諜 (1990)    
    靚足100分 (1990) ... 風休人
    吉星拱照 (1990)    
    神探馬如龍 (1991) ... 譚蘭卿
    四大家族之龍虎兄弟 (1991) ... 張璇
    倩女幽魂III 道道道 (1991) ... 小蝶
    魔域飛龍 (1991) ... Lucy Wong
    洪福齊天 (1991) ... Lily
    西藏小子 (1992)    
    特異功能猩求人 (1992)    
    雙龍會 (1992) ... 唐心
    誓不忘情 (1992) ... 方依玲