Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張耀揚
Roy Cheung Yiu-Yeung  ♂





 
Filmography (1985-2014)
 
  演員 (90 films)
    歡場 (1985)    
    玫瑰的故事 (1986)    
    逃出珊瑚海 (1986) ... 陳旺水
    聽不到的說話 (1986) ... Robert
    龍虎風雲 (1987) ... John 陳
    監獄風雲 (1987) ... 殺手雄
    城巿特警 (1988) ... 韓政手下
    學校風雲 (1988) ... 瀟灑
    我在黑社會的日子 (1989) ... 楊港
    八寶奇兵 (1989) ... 李大東
    新最佳拍檔 (1989) ... 殺人王
    伴我闖天涯 (1989)    
    快樂的小雞 (1990) ... 阿龍
    邊緣歲月 (1990) ... 龐宗
    老虎出更2 (1990) ... 輝手下
    情聖 (1991) ... 貴利王
    豪門夜宴 (1991)    
    猛鬼入侵黑社會 (1991) ... 瀟灑
    蠻荒的童話 (1991) ... Roy
    逃學威龍 (1991) ... 大飛
    監獄風雲II逃犯 (1991)    
    衝擊天子門生 (1991) ... 梁振邦 - 鐵面虎
    妖獸都市 (1992) ... 鬼眾道
    英雄地之小刀會 (1992) ... 黃大剛
    嘩!英雄 (1992) ... 張揚
    風流家族 (1992)    
    白玫瑰 (1992)    
    人皮燈籠 (1993) ... 蘇雄
    一九四九之劫後英雄傳 (1993) ... 李先生
    醉生夢死的灣仔之虎 (1994) ... 阿聰
    重案實錄O記 (1994) ... 劉少秋
    戀愛的天空 (1994) ... Roy
    地下賭王 (1994) ... 阿三
    新邊緣人 (1994) ... 雄泰
    玻璃鎗的愛 (1995) ... 阿飛
    尖東雙虎 (1995) ... 凌凌
    亞洲警察之高壓線 (1995)    
    95陀槍女警 (1995) ... 吳成龍督察
    火鴛鴦 (1996) ... 余華
    旺角風雲 (1996) ... 朗青
    飛虎雄心2傲氣比天高 (1996) ... 張鷹 Eagle
    古惑仔3之隻手遮天 (1996) ... 烏鴉
    悍匪 (1996)    
    去吧!渣Fit人兵團 (1996) ... 恐龍
    旺角的天空2男燒衣 (1996) ... 爛鬼發
    97古惑仔戰無不勝 (1997) ... 耀揚
    旺角大家姐 (1997)    
    怒吼狂花 (1998)    
    野獸刑警 (1998) ... 高佬輝
    面青青有排驚 (1998)    
    風雲─雄霸天下 (1998) ... 釋武尊
    破繭少年 (1998)    
    獵豹行動 (1998) ... 房景波
    無問旅程 (1999) ... 陳生
    轟天綁架大富豪 (1999) ... 陳聰
    藍色情迷 (1999)    
    致命誘惑 (1999)    
    鎗火 (1999) ... Mike
    賊公子 (2000)    
    勝者為王 (2000) ... 草刈朗
    讓我勝出一次 (2000)    
    陷阱 (2000)    
    鬼同你玩 (2000) ... 張向揚
    黑社會.com (2000)    
    鐵男本色 (2000) ... 鯊魚
    白色風暴 (2000) ... 賀老大
    火武耀揚 (2000) ... 耀揚
    江湖告急 (2000) ... 何君愉
    花樣年華 (2000) ... 陳先生 [語配音員]
    豹女之奪命之旅 (2001)    
    戰龍 (2001)    
    拳神 (2001)    
    熱血刑警 (2001)    
    困獸 (2001)    
    兄弟 (2001)    
    天下無雙 (2002) ... 左冷禪
    當男人變成女人 (2002)    
    衛斯理之藍血人 (2002) ... 白奇偉
    生死線 (2002)    
    冰火引誘 (2003)    
    無間道II (2003) ... 羅繼賢 (羅雞)
    天黑請閉眼 (2004)    
    米尼 (2005) ... 阿貓
    情義我心知 (2005) ... 李樹勳
    凶男寡女 (2005)    
    黑白戰場 (2005) ... Sunny
    放•逐 (2006) ... 貓
    戰•鼓 (2007)    
    蝴蝶飛 (2008)    
    大話天仙 (2014)