Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧華昌
Liu Wah-Cheong  ♂





 
Filmography (1979-1986)
 
  演員 (39 films)
    怪客 (1979)    
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    七煞 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    發圍 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    請帖 (1980)    
    橫沖直撞 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    誓不兩立 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    蠱 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    長輩 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    武館 (1981)    
    沖宵樓 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    賊王之王 (1982)    
    摩登雜差 (1982)    
    水晶人 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    愛奴新傳 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    心動 (1986)