Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
盧華昌
Liu Wah-Cheong  ♂





 
Filmography (1979-1986)
 
  演員 (39 films)
    廣東十虎與後五虎 (1979)    
    七煞 (1979)    
    金臂童 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    怪客 (1979)    
    大殺四方 (1980)    
    請帖 (1980)    
    橫沖直撞 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    連城訣 (1980)    
    誓不兩立 (1980)    
    奪棍 (1980)    
    發圍 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    流氓千王 (1981)    
    長輩 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    衝鋒車 (1981)    
    武館 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    蠱 (1981)    
    血鸚鵡 (1981)    
    賊王之王 (1982)    
    摩登雜差 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    水晶人 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    傾城之戀 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    現代豪放女 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    心動 (1986)