Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳紹華(1)
Chan Shiu-Wa  ♂
Aliases:  陳兆華





 
Filmography (1983-1996)
 
  動作設計 (7 films)
    滅門慘案之孽殺 (1993)    
    烏鼠機密檔案 (1993)    
    替天行道之殺兄 (1994)    
    弱殺 (1994)    
    猛鬼屠房 (1995)    
    狼吻夜驚魂 (1995)    
    蛇蠍夜合花 (1996)    
  助理指導 (1 film)
    打擂台 (1983)    
  演員 (22 films)
    三闖少林 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    打擂台 (1983)    
    游俠情 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    花街時代 (1985)    
    奪寶計上計 (1986)    
    義本無言 (1987)    
    慾燄濃情 (1988)    
    喋血雙雄 (1989)    
    龍之爭霸 (1989)    
    卿本佳人 (1991)    
    辣手神探 (1992)    
    砵蘭街大少 (1993)    
    千王情人 (1993)    
    疊影驚情 (1993)    
    新仙鶴神針 (1993)    
    烏鼠機密檔案 (1993)    
    墮落天使 (1995)