Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
何克威
Ho Hak-Wai
 
Filmography (1960-1996)
 
  攝影 (39 films)
    十大姐 (1960)    
    電梯情殺案 (1960)    
    可憐天下父母心 (1960)    
    青龍鎮殲霸戰 (1961)    
    親上加親 (1966)    
    玉女相思 (1967)    
    萬紫千紅 (1968)    
    奪命刀 (1968)    
    千面女福星 (1968)    
    相思甜如蜜 (1969)    
    雌雄妙賊 (1969)    
    香噴噴小姐 (1969)    
    媽媽要我嫁 (1969)    
    拳頭枕頭 (1972)    
    強中更有強中手 (1975)    
    酒帘 (1976)    
    白粉雙雄 (1978)    
    殺出重圍 (1978)    
    霹靂龍拳 (1978)    
    黃金喋血 (1979)    
    江湖檔案 (1980)    
    決戰 (1980)    
    黃飛鴻與鬼腳七 (1980)    
    野蜜桃 (1982)    
    偷情四響砲 (1985)    
    凶咒 (1986)    
    新方世玉續集 (1986)    
    半暹降 (1988)    
    東方巨龍 (1988)    
    猛鬼醫院 (1988)    
    黑色走廊 (1990)    
    菩薩咒 (1991)    
    屍降 (1991)    
    黃大仙 (1992)    
    羔羊大律師 (1992)    
    青蛇殺手 (1994)    
    蛇妖顯靈 (1994)    
    少林真功夫 (1994)    
    神偷燕子李三 (1996)    
  燈光 (1 film)
    神偷燕子李三 (1996)    
  策劃 (1 film)
    黃金喋血 (1979)