Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
馮瑞熊
James Fung Shui-Hung  ♂
 
Filmography (1986-1994)
 
  副導演 (2 films)
    妖魔道 (1991)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)    
  製片 (1 film)
    朋黨 (1990)    
  故事 (1 film)
    龍的傳人 (1991)    
  演員 (1 film)
    暴風少年 (1991)    
  策劃 (4 films)
    鐵血騎警 (1987)    
    霹靂先鋒 (1988)    
    雷霆掃穴 (1991)    
    伴我縱橫 (1992)    
  編劇 (16 films)
    兄弟 (1986)    
    鐵血騎警 (1987)    
    霹靂先鋒 (1988)    
    壯志雄心 (1989)    
    花心三劍俠 (1989)    
    風雨同路 (1990)    
    朋黨 (1990)    
    雷霆掃穴 (1991)    
    妖魔道 (1991)    
    伴我縱橫 (1992)    
    飛虎精英之人間有情 (1992)    
    黑貓II 刺殺葉利欽 (1992)    
    葡京大劫案 (1992)    
    白蓮邪神 (1993)    
    富貴狂花 (1993)    
    一線生機 (1994)