Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
方剛
Sunny Fang Kang  ♂





 
Filmography (1969-1998)
 
  演員 (25 films)
    蓮花寨 (1969)    
    黑豹 (1969) ... 紅使者
    聊齋誌異三集 (1969) ... 1) 王鼐
    屠龍 (1970)    
    七劍屠龍 (1970) ... 歐陽明
    蘇杭姻緣一線牽 (1980)    
    警賊兄弟 (1986)    
    義本無言 (1987)    
    天堂血路 (1988)    
    奇蹟 (1989) ... 白金榮
    傲氣雄鷹 (1989) ... 助理署長
    都市獵人 (1989)    
    飆城 (1989)    
    流氓差婆 (1989)    
    英雄重英雄 (1989)    
    情義我心知 (1989)    
    愛的世界 (1990)    
    古惑大律師 (1990)    
    起尾注 (1990) ... 剛哥
    表姐,你好野! (1990) ... 蘇國榮
    師兄撞鬼 (1990) ... 鄧李洋
    特警90 II 之亡命天涯 (1990)    
    神算 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    暗花 (1998) ... 基哥