Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林鎮輝
Lam Jan-Fai
 
Filmography (1986-2015)
 
  美術 (19 films)
    警賊兄弟 (1986)    
    阿修羅 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    俠盜高飛 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    雙龍會 (1992)    
    蝦碌情聖 (1993)    
    男與女 (1993)    
    情難自制 (1993)    
    大鬧廣昌隆 (1993)    
    走上不歸路 (1993)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    尖東老泥妹之四大天后 (1995)    
    中國O記之血腥情人 (1996)    
    兄弟 (2001)    
    赤子拳王 (2004)    
    我的最愛 (2008)    
    最危險人物 (2010)    
    將錯就錯 (2015)