Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙良駿
Samson Chiu Leung-Chun  ♂


 
Filmography (1980-2015)
 
  導演 (13 films)
    神行太保 (1989)    
    白玫瑰 (1992)    
    記得香蕉成熟時 (1993)    
    新同居時代 (1994)    
    壞孩子俱樂部 (1995)    
    奇異旅程之真心愛生命 (1996)    
    甜蜜蜜 (1996)    
    月亮的秘密 (2000)    
    金雞 (2002)    
    金雞2 (2003)    
    如果愛 (2005)    
    春田花花同學會 (2006)    
    老港正傳 (2007)    
  場記 (2 films)
    錢作怪 (1980)    
    摩登保鑣 (1981)    
  副導演 (9 films)
    鴻運當頭 (1984)    
    少女日記 (1984)    
    多情種 (1984)    
    最愛 (1986)    
    玫瑰的故事 (1986)    
    海上花 (1986)    
    英雄無淚 (1986)    
    應召女郎1988 (1988)    
    甜蜜蜜 (1996)    
  監製 (1 film)
    三更 (2002)    
  故事 (2 films)
    雙城故事 (1991)    
    奇異旅程之真心愛生命 (1996)    
  演員 (6 films)
    青春差 (1985)    
    神行太保 (1989)    
    白玫瑰 (1992)    
    壞孩子俱樂部 (1995) ... 書店老闆
    月亮的秘密 (2000)    
    我要成名 (2006)    
  執行導演 (1 film)
    我是路人甲 (2015)    
  編劇 (8 films)
    神行太保 (1989)    
    白玫瑰 (1992)    
    新同居時代 (1994)    
    壞孩子俱樂部 (1995)    
    奇異旅程之真心愛生命 (1996)    
    月亮的秘密 (2000)    
    金雞 (2002)    
    老港正傳 (2007)