Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鹿村泰祥
Luk Chuen  ♂
Aliases:  鹿村





 
Filmography (1968-1993)
 
  動作設計 (22 films)
    女殺手 (1971)    
    香港過客 (1972)    
    毒女 (1973)    
    血証 (1973)    
    女集中營 (1973)    
    玫瑰戀 (1975)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    搏命 (1977)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    萬人斬 (1980)    
    有料到 (1980)    
    懲罰 (1980)    
    烈火青春 (1982)    
    魔 (1983)    
    有Friend冇驚 (1984)    
    無名火 (1984)    
    義蓋雲天 (1986)    
    立體十三妹 (1986)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    英倫越戰 (1991)    
  導演 (2 films)
    千里單騎追兇 (1977)    
    東方老虎 (1990)    
  執行導演 (1 film)
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
  演員 (53 films)
    斷魂谷 (1968)    
    諜海花 (1968)    
    玉羅剎 (1968)    
    金燕子 (1968)    
    狂戀時 (1968)    
    豪俠傳 (1969)    
    獨臂刀王 (1969)    
    虎膽 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    毒龍潭 (1969)    
    五虎屠龍 (1970)    
    春火 (1970)    
    江湖三女俠 (1970)    
    餓狼谷 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    五枝紅杏 (1971)    
    女殺手 (1971)    
    來如風 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    血符門 (1971)    
    香港過客 (1972)    
    毒女 (1973)    
    冷面虎 (1973)    
    英雄榜 (1973)    
    血証 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    四大天王 (1974)    
    伴遊小姐 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    鱷潭群英會 (1976)    
    激殺!邪道拳 (1977)    
    千里單騎追兇 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    脂粉大煞星 (1978)    
    匯峰號黃金大風暴 (1979)    
    白馬黑七 (1979)    
    手扣 (1979)    
    有料到 (1980)    
    懲罰 (1980)    
    連環炮 (1986)    
    至尊無上 (1989)    
    目中無人 (1989)    
    賭神 (1989) ... 上山先生
    妙探雙龍 (1989)    
    黑道福星 (1989)    
    賭俠 (1990) ... 上山宏次
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    龍火長城 (1990) ... 小次郎
    東方老虎 (1990)    
    義膽雄心 (1990)    
    龍跨四海之致命情人 (1993) ... 中村
  策劃 (1 film)
    轟天龍 (1991)