Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳東村
Wingo Chan Dung-Chuen
 
Filmography (1984-1995)
 
  攝影 (16 films)
    摸錯骨 (1985)    
    茅山學堂 (1986)    
    將冰山劈開 (1987)    
    魔高一丈 (1987)    
    黑心鬼 (1988)    
    追女重案組 (1989)    
    傲氣雄鷹 (1989)    
    捉鬼合家歡 (1990)    
    龍鳳賊捉賊 (1990)    
    非洲和尚 (1991)    
    黃飛鴻 (1991)    
    西藏小子 (1992)    
    甩皮鬼 (1992)    
    鬼打鬼之黃金道士 (1992)    
    冇警時份 (1993)    
    飛虎雄師之極道戰士 (1994)    
  導演 (2 films)
    流氓律師 (1994)    
    影子敵人 (1995)    
  執行導演 (1 film)
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
  燈光 (9 films)
    停不了的愛 (1984)    
    連體 (1984)    
    上天救命 (1984)    
    靈氣逼人 (1984)    
    淫種 (1984)    
    四眼仔 (1985)    
    歌舞昇平 (1985)    
    富貴列車 (1986)    
    金燕子 (1987)    
  編劇 (1 film)
    流氓律師 (1994)    
  執行監製 (1 film)
    冇警時份 (1993)