Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
姚佳雄
Yau Chia-Hsiung
Aliases:  姚嘉雄
 
Filmography (1960-1967)
 
  演員 (19 films)
    崔鳴鳳晉袈裟 (1960) ... 岳忠
    牆頭馬上 (1963) ... 李世傑
    雙獅圖 (1963)    
    紅鬃烈馬 (1963) ... 趙義
    呂蒙正 (1963) ... 肉販
    秦雪梅 (1963) ... 秦太師
    孟麗君 (1964)    
    火燒碧雲宮 (1964) ... 郭槐
    金葉菊 (1965)    
    共傘奇緣 (1965) ... 驛丞
    紫釵記 (1965) ... 盧太尉
    荊釵記 (1965) ... 許將仕
    雙起解 (1965) ... 喬知州
    真假金牡丹 (1965) ... 金寵
    四告狀 (1966)    
    洛神 (1966) ... 曹操
    紅葉戀 (1966) ... 七王
    薛丁山(上集) (1967) ... 程咬金
    薛丁山(下集) (1967) ... 程咬金