Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林善良
Lam Sin-Leung
 
Filmography (1970-1997)
 
  剪接 (34 films)
    吉人天相 (1970)    
    黑旋風 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    屠虎嶺 (1972)    
    十面威風 (1973)    
    女記者 (1974)    
    妙手千金 (1975)    
    四月的旋律 (1976)    
    嗨親愛的 (1977)    
    白花飄雪花飄 (1977)    
    花非花 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    桃花戀 (1979)    
    愛的小草 (1980)    
    走不完的路 (1980)    
    又見春天 (1980)    
    中國女兵 (1981)    
    飄零的雨中花 (1982)    
    女子學校 (1982)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    頑皮鬼 (1982)    
    大輪迴 (1983)    
    撞鬼 (1983)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    咖啡女郎 (1984)    
    霹靂情 (1985)    
    唐山過台灣 (1986)    
    紅唇春夢 (1988)    
    欲網挑情 (1988)    
    龍在江湖 (1988)    
    蝶殺 (1989)    
    冰冷的太陽 (1990)    
    靚女出征 (1990)    
    豪門聖女 (1997)