Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林善良
Lam Sin-Leung
 
Filmography (1970-1997)
 
  剪接 (35 films)
    吉人天相 (1970)    
    黑旋風 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    屠虎嶺 (1972)    
    十面威風 (1973)    
    女記者 (1974)    
    妙手千金 (1975)    
    四月的旋律 (1976)    
    白花飄雪花飄 (1977)    
    嗨親愛的 (1977)    
    花非花 (1978)    
    俠骨柔情赤子心 (1978)    
    桃花戀 (1979)    
    又見春天 (1980)    
    愛的小草 (1980)    
    走不完的路 (1980)    
    雲知道你是誰 (1981)    
    中國女兵 (1981)    
    冷豔嬌娃 (1982)    
    頑皮鬼 (1982)    
    飄零的雨中花 (1982)    
    女子學校 (1982)    
    大輪迴 (1983)    
    撞鬼 (1983)    
    咖啡女郎 (1984)    
    上海灘十三太保 (1984)    
    霹靂情 (1985)    
    唐山過台灣 (1986)    
    龍在江湖 (1988)    
    紅唇春夢 (1988)    
    欲網挑情 (1988)    
    蝶殺 (1989)    
    冰冷的太陽 (1990)    
    靚女出征 (1990)    
    豪門聖女 (1997)