Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
喜翔
Hsi Hsiang  ♂
Aliases:  金介文





 
Filmography (1975-2014)
 
  監製 (2 films)
    好男好女 (1995)    
    南國再見,南國 (1996)    
  製片 (4 films)
    跟屁蟲 (1981)    
    何姨十三金釵 (1986)    
    最毒婦人心 (1986)    
    去年冬天 (1995)    
  故事 (1 film)
    南國再見,南國 (1996)    
  演員 (25 films)
    最後的一吻 (1975)    
    秋歌 (1976) ... 董竹偉
    獨臂俠大戰獨臂俠 (1977)    
    龍王三太子 (1977)    
    斷指老么 (1979)    
    浪子名花金光黨 (1980)    
    十八個女兒要出嫁囉 (1980)    
    女王蜂 (1981)    
    跟屁蟲 (1981)    
    臨時抱佛腳 (1981)    
    血濺歸鄉路 (1982)    
    觀世音與海龍王 (1982)    
    新火燒紅蓮寺 (1982)    
    動員令 (1982)    
    七武士 (1982)    
    風水二十年 (1983)    
    最長的一夜 (1983)    
    洪隊長 (1984)    
    我是中國人 (1986)    
    最毒婦人心 (1986)    
    好男好女 (1995)    
    去年冬天 (1995)    
    南國再見,南國 (1996)    
    總舖師 (2013) ... 鬼頭師
    想飛 (2014)