Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李有棠
Danny Lee Yau-Tong
 
Filmography (1966-1993)
 
  攝影 (47 films)
    文素臣 (1966)    
    艷陽天 (1967)    
    風流鐵漢 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    神刀 (1968)    
    怪俠 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    燕娘 (1969)    
    豪俠傳 (1969)    
    愛情的代價 (1970)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    鬼怒川 (1971)    
    血符門 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    合氣道 (1972)    
    鐵掌旋風腿 (1972)    
    山東響馬 (1972)    
    李小龍的生與死 (1973)    
    跆拳震九州 (1973)    
    愛的遊戲 (1973)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    中泰拳壇生死戰 (1974)    
    鐵金剛大破紫陽觀 (1974)    
    黃飛鴻少林拳 (1974)    
    密宗聖手 (1976)    
    溫拿與教授 (1976)    
    四大門派 (1977)    
    浪子一招 (1978)    
    貂女 (1978)    
    盲拳鬼手 (1979)    
    亡命嬌娃 (1979)    
    怪招軟皮蛇 (1979)    
    鬼打鬼 (1980)    
    壞小子 (1980)    
    阿燦出千 (1981)    
    死亡塔 (1981)    
    巡城馬 (1982)    
    生死決 (1983)    
    無名火 (1984)    
    人嚇鬼 (1984)    
    我的愛神 (1986)    
    龍兄虎弟 (1987)    
    海市蜃樓 (1987)    
    警察故事續集 (1988)    
    水玲瓏 (1990)    
    天使狂龍 (1993)    
    末路狂花 (1993)