Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
杜玉明
Du Yu-Ming





 
Filmography (1986-2015)
 
  動作設計 (4 films)
    大上海1937 (1986)    
    西安殺戮 (1990)    
    江湖奇兵 (1990)    
    大話西遊:西行平妖 (1991)    
  副導演 (2 films)
    過江 (1988)    
    日光峽谷 (1995)    
  導演 (3 films)
    西安殺戮 (1990)    
    江湖奇兵 (1990)    
    大話西遊:西行平妖 (1991)    
  演員 (20 films)
    大上海1937 (1986) ... 杜月笙
    過江 (1988) ... 羅俊臣
    江湖奇兵 (1990)    
    西安殺戮 (1990) ... 湯占魁
    大話西遊:西行平妖 (1991) ... 沙和尚
    神通 (1993)    
    日光峽谷 (1995)    
    女人尋夢··· (1996)    
    李逵傳奇 (1999)    
    天地英雄 (2003) ... 響馬甲
    大兵小將 (2009) ... 侍衛武
    硬漢2 (2011)    
    晁盖 (2011)    
    鴻門宴 (2011) ... 龍且
    鬼臉兒杜興 (2013)    
    時光戀人 (2013)    
    石將軍石勇 (2013)    
    俠捕 (2014)    
    墓穴迷城 (2015)    
    新步步驚心 (2015) ... 季狸