Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林德祿
David Lam Tak-Luk  ♂




 
Filmography (1979-2020)
 
  監製 (10 films)
    我未成年 (1989)    
    香港舞男 (1990)    
    雞鴨戀 (1991)    
    舞男情未了 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    現代應召女郎 (1992)    
    廉政第一擊 (1993)    
    兩廂情願 (1993)    
    新男歡女愛 (1994)    
    頭號人物 (2001)    
  故事 (5 films)
    我未成年 (1989)    
    救命宣言 (1990)    
    Z風暴 (2014)    
    S風暴 (2016)    
    L風暴 (2018)    
  導演 (20 films)
    再見媽咪 (1986)    
    女子監獄 (1988)    
    應召女郎1988 (1988)    
    我未成年 (1989)    
    救命宣言 (1990)    
    香港舞男 (1990)    
    現代應召女郎 (1992)    
    四大探長 (1992)    
    廉政第一擊 (1993)    
    皆大歡喜 (1993)    
    昨夜長風 (1994)    
    新男歡女愛 (1994)    
    特警急先鋒 (1995)    
    非常警察 (1998)    
    少女黨 (1999)    
    Z風暴 (2014)    
    S風暴 (2016)    
    L風暴 (2018)    
    P風暴 (2019)    
    G風暴 (2020)    
  演員 (11 films)
    瘋劫 (1979)    
    夜車 (1980)    
    偷情先生 (1989)    
    我未成年 (1989)    
    勇闖天下 (1990)    
    藍色霹靂火 (1991)    
    雞鴨戀 (1991)    
    雙龍會 (1992)    
    暴雨驕陽 (1994)    
    頭號人物 (2001)    
    毒。誡 (2017) ... 董事
  編劇 (2 films)
    新男歡女愛 (1994)    
    少女黨 (1999)    
  執行監製 (1 film)
    追女重案組 (1989)