Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
錢昇瑋
Wellson Chin Sing-Wai  ♂
Aliases:  錢良





 
Filmography (1977-2013)
 
  導演 (20 films)
    扭計雜牌軍 (1986)    
    霸王花 (1988)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    霸王花之皇家賭船 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    天師捉姦 (1990)    
    超級女警 (1992)    
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    香港也瘋狂 (1993)    
    七月十四 (1993)    
    正月十五之一生一世 (1994)    
    終身大事 (1995)    
    二月三十 (1995)    
    七月十三之龍婆 (1996)    
    四月四日 (1997)    
    猛鬼通宵陪住你 (1997)    
    七月又十四之信不信由你 (1999)    
    三五成群 (1999)    
    殭屍大時代 (2002)    
    非狐外傳 (2013)    
  剪接 (1 film)
    太陽之子 (1990)    
  策劃 (1 film)
    蜀山傳 (2001)    
  出品人 (7 films)
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    超級女警 (1992)    
    七月十四 (1993)    
    999誰是兇手 (1994)    
    正月十五之一生一世 (1994)    
    二月三十 (1995)    
    終身大事 (1995)    
  副導演 (8 films)
    林世榮 (1979)    
    鬼打鬼 (1980)    
    敗家仔 (1981)    
    提防小手 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    快餐車 (1984)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    福星高照 (1985)    
  監製 (12 films)
    '92霸王花與霸王花 (1992)    
    超級女警 (1992)    
    七月十四 (1993)    
    正月十五之一生一世 (1994)    
    999誰是兇手 (1994)    
    終身大事 (1995)    
    二月三十 (1995)    
    七月十三之龍婆 (1996)    
    猛鬼通宵陪住你 (1997)    
    四月四日 (1997)    
    七月又十四之信不信由你 (1999)    
    三五成群 (1999)    
  故事 (1 film)
    猛鬼通宵陪住你 (1997)    
  演員 (41 films)
    三德和尚與舂米六 (1977)    
    贊先生與找錢華 (1978)    
    肥龍過江 (1978)    
    林世榮 (1979)    
    搏命單刀奪命搶 (1979)    
    醒目仔蠱惑招 (1979)    
    雜家小子 (1979)    
    新貼錯門神 (1979)    
    鬼打鬼 (1980)    
    身不由己 (1980)    
    甩牙老虎 (1980)    
    敗家仔 (1981) ... 梁贊友人
    提防小手 (1982)    
    人嚇人 (1982)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    神勇雙響炮 (1984)    
    貓頭鷹與小飛象 (1984)    
    福星高照 (1985)    
    殭屍先生 (1985)    
    皇家師姐 (1985)    
    扭計雜牌軍 (1986)    
    A計劃續集 (1987)    
    霸王花 (1988)    
    神勇飛虎霸王花 (1989)    
    八寶奇兵 (1989)    
    奇蹟 (1989) ... 何國梁手下
    福星闖江湖 (1989)    
    夜魔先生 (1990)    
    霸王花之皇家賭船 (1990)    
    太陽之子 (1990)    
    天師捉姦 (1990)    
    超級女警 (1992)    
    香港也瘋狂 (1993)    
    鬼迷心竅 (1994)    
    正月十五之一生一世 (1994)    
    摩登龍爭虎鬥 (1994)    
    999誰是兇手 (1994)    
    七月十三之龍婆 (1996)    
    四月四日 (1997)    
    功夫 (2004) ... 街坊
    得閒飲茶 (2006) ... 老細
  執行導演 (2 films)
    功夫 (2004)    
    長江七號 (2008)