Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鮑漢琳
Bau Hon-Lam  ♂





 
Filmography (1978-1996)
 
  演員 (18 films)
    林亞珍 (1978)    
    阿燦正傳 (1980)    
    有你無你 (1980)    
    打工皇帝 (1985) ... 阿美父
    最愛 (1986)    
    香港小姐寫真 (1987)    
    賭神 (1989) ... 賭魔陳金城
    我在黑社會的日子 (1989)    
    邊緣歲月 (1990) ... 老大
    賭俠 (1990) ... 陳金城
    整蠱專家 (1991) ... 程運濤
    豪門夜宴 (1991) ... 蓮蓉包大叔
    與龍共舞 (1991) ... 周大鵬
    賭尊 (1991) ... 程千手
    至尊三十六計之偷天換日 (1993) ... 法官
    賭神2 (1994) ... 陳金城
    整蠱王 (1995)    
    大三元 (1996)