Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾景輝
Chung King-Fai  ♂





 
Filmography (1984-2016)
 
  演員 (17 films)
    傾城之戀 (1984) ... 徐先生
    最愛 (1986)    
    我和春天有個約會 (1994)    
    昨夜長風 (1994)    
    清官難審 (1994) ... 小查之父
    虎度門 (1996) ... 陳耀祖
    黑俠 (1996)    
    大三元 (1996) ... 恐龍
    賭神3之少年賭神 (1996) ... 靳能
    算死草 (1997) ... 何西爵士
    目露凶光 (1999) ... 李主席
    聊齋新誌 (2001)    
    源來是愛 (2003) ... 陳漢明-父親
    AV (2005) ... 公司老闆
    媽咪俠 (2015)    
    沖天火 (2016) ... 天保父
    驚心破 (2016)