Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾景輝
Chung King-Fai  ♂





 
Filmography (1984-2016)
 
  演員 (17 films)
    傾城之戀 (1984) ... 徐先生
    最愛 (1986)    
    清官難審 (1994) ... 小查之父
    我和春天有個約會 (1994)    
    昨夜長風 (1994)    
    大三元 (1996) ... 恐龍
    賭神3之少年賭神 (1996) ... 靳能
    虎度門 (1996) ... 陳耀祖
    黑俠 (1996)    
    算死草 (1997) ... 何西爵士
    目露凶光 (1999) ... 李主席
    聊齋新誌 (2001)    
    源來是愛 (2003) ... 陳漢明-父親
    AV (2005) ... 公司老闆
    媽咪俠 (2015)    
    驚心破 (2016)    
    沖天火 (2016) ... 天保父